Çözüldü Unuttuğum maymun oyunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thanos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thanos

Üstün
Arkadaşlar, benim çok küçükken oynamış olduğum bir oyun vardı, bu oyun da böyle muz topluyorduk. Bilgisayar oyunuydu. Küçükken illa oynayan vardır benim gibi. Hesap sistemi vardı, yani e-posta şifre girip oyunu başlatıyorduk. Böyle bir oyundu yani eğer biliyorsanız, söyleyebilir misiniz?

Google maymun oyunu vesaire yazdım. Ama hiç örneğini bulamadım. Keşke, bir görselini veya videsounu bulabilseydim.

Son düzenleme:
Banana Run
Monkey Quest
Club Banana

Bu oyunları bi kontrol edebilir misiniz?

Çözüm
Banana run.
Monkey Quest.
Club banana.

Bu oyunları bir kontrol edebilir misiniz?

Monkey Quest, sanırım aradığım oyun yıllardır arayıp bulamadığım oyunu sanırım, sizin sayenizde bulmuş oldum biraz videolarını izleyeceğim. Yıllar oldu, oynamayalı. Grafiklerini de az çok hatırlıyorum. Haber vereceğim.

Banana Blitz olabilir mi? Bilgisayar oyunu, Steam'de.

Llama arkadaşın dediği money Quest sanırım hocam, Steam'de olan bir oyun değildi.

Banana run.
Monkey Quest.
Club banana.

Bu oyunları bir kontrol edebilir misiniz?

Evet, oyun monkey Quest. Nereden aklınıza geldi bu oyun hocam? Çünkü, oynamayan insanın bu oyunu bilmesi pek mümkün değil gibi. Bir de madem konuyu açtım sormak istiyorum. Bu oyunu nereden indirebilirim? Bu konuda da bilginiz vardır diye düşünüyorum.

Oyun kapatılmış. Sebebini tam anlayamadım ama, oyun eğer kapatılmasaydı gelecekte, hatta günümüzde bile. Popülerliğini sürdürüyor olabilirdi. Yazık olmuş.

Son düzenleme:
Oyun kapatılmış. Sebebini tam anlayamadım ama, oyun eğer kapatılmasaydı gelecekte, hatta günümüzde bile. Popülerliğini sürdürüyor olabilirdi. Yazık olmuş.
Hocam yapay zeka araçlarından tavsiyeler aldım ve en mantıklı önerileri inceleyip listeledim, daha önce oynamadım oyunu. Evet oyun kapatılmış fakat oyunun kapatılmasına rağmen bu araçlar yardımıyla oynayabilirsiniz;

(Tuttorial videosu, dosyaları kontrol etmedim)

Resmi olmayan dosyaları bilgisayarıma indirmem pek mantıklı olmaz. Kapatılmış yani, kapatılalıda 10 sene olmuş. Bu saatten sonra da açılmaz zaten. Yapacak bir şey yok. En azından küçükken oynadığım oyunu bana tekrar buldunuz. Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…