Harry Styles

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, Assasins Creed serisini (ne yazık ki) seven biriyim ve son oyunlarından da zevk aldım. Bu yüzden Assasins Creed Shadows almaya karar verdim. Şu anda uPlay üzerinden "HOLIDAY" kodu ile 585 TL’ye geliyor.

Fakat hem Türk hem yabancı birçok gönderi/forumda insanların gerekirse 2 katı para verip Steam’den alın dediğini görüyorum. Açıkçası bugüne kadarki tüm Assasins Creed oyunlarını Steam üzerinden oynadığım için bir şey diyemiyorum fakat uPlay üzerinden almalı mıyım? Deneyiminiz nedir? Şu an %50 indirimde olan oyun %70 indirimlere düşmesini beklemeli miyim?

Oyun piyasasında daha yeni misin bilmiyorum da uzun yıllardır böyle. Steam'deki arayüz çok daha iyi ve bir topluluğu var. Tek neden bu. Lakin Türkiye ve onun gibi ülkedeysen tabii ki devir "nerde ucuzsa" oradan al devri. Epic Games'te var mesela onda baya hata alanlar var uzun vade deneyimde ama uPlay'da sanırsam hiç duymadım olumsuz bir şey.

Arkadaşlar merhaba, Assassin's Creed serisini (ne yazık ki) seven biriyim ve son oyunlarından da zevk aldım. Bu yüzden Assassin's Creed Shadows almaya karar verdim. Şu anda Uplay üzerinden "holıday" kodu ile 585 TL'ye geliyor.

Fakat hem Türk hem yabancı birçok gönderi/forumda insanların gerekirse 2 katı para verip Steam'den alın dediğini görüyorum. Açıkçası bugüne kadarki tüm Assassin's Creed oyunlarını Steam üzerinden oynadığım için bir şey diyemiyorum fakat Uplay üzerinden alınır mı? Deneyiminiz nedir? Şu an %50 indirimde olan oyun %70 indirimlere düşmesini beklemeli miyim?

Uplay sevilmiyor çünkü Launcher hantal, hata çıkarıyor, Steam'e göre zayıf, ekstra hesap zorunlu ve oyuncular tek platformda toplu kütüphane istiyor. Teknik sorun şikayeti de çok.
585 TL fiyat gayet iyi. Steam'de çok daha geç ve daha az indirime düşer. Steam takıntın yoksa şimdi al.

Steam'den alsan da Uplay'den açılıyor oyun yine de u play arka planda oluyor.
Ben hiç sorun yaşamadım bugüne kadar kendi programı da var. Bilmiyorum sorun yaşayan çevremde biri duymadım oyun nerede daha ucuz ise oradan alıyorum. 2 yerde de fiyat aynı ise Steam'den tercih ederim Steam başarımları ve kartları için.

Ubisoft batsın diye her şeyi yapabilecek biriyim. Bu adamlar batsa sektöre daha çok yararları olur. Örnek olarak 33'ü verebiliriz eski Ubisoft çalışanı o oyunu yapanların çoğu. Şirkette kim bilir daha ne potansiyelli insanlar var ama çöp Ubisoft yüzünden parlayamıyorlar.