UPS kargoda iade talebi oluşturulmasına rağmen kayıt gözükmüyor

mehmetaba

Çalışkan
ASUS monitörümü garantiye vermek için siteden kayıt oluşturmuştum, detaylar mail ile falan geldi. 2 gündür UPS Kargo'nun gelmesini bekliyorum. Mailde "en kısa sürece kurye gelip alacaktır" yazıyor. Az önce UPS'yi aradım, isim, soy isim, numara falan verdim, "öyle bir talep yok dediler. Ne yapmaliyim?

Bunu ben de yaşamıştım ve 1 hafta boyunca bekledim. Kendileri biz her şeyi hallettik kargo gelip evinizden alacak demelerine rağmen hiçbir kaydım görünmüyordu. UPS'nin kendi sitesinden tekrar benim kurye çağırmam gerekti. Kurye çağırırken açıklama kısmına ASUS'un mailde verdiği kodu girmiştim. Çağırdığın kurye gelince sen tekrardan sor bu kargonun tam olarak nereye gideceği belli mi diye.

Bunu ben de yaşamıştım ve 1 hafta boyunca bekledim. Kendileri biz her şeyi hallettik kargo gelip evinizden alacak demelerine rağmen hiçbir kaydım görünmüyordu. UPS'nin kendi sitesinden tekrar benim kurye çağırmam gerekti. Kurye çağırırken açıklama kısmına ASUS'un mailde verdiği kodu girmiştim. Çağırdığın kurye gelince sen tekrardan sor bu kargonun tam olarak nereye gideceği belli mi diye.

Hocam bir şey soracağım ben hiç kargoya vermeyip direkt ASUS'a kendim götürebiliyor muyum?

Mailde yazan adres ilgilenmiyor mu?

Cihazınız en kısa sürede anlaşmalı kargo aracılığıyla tarafınızdan teslim alınıp aşağıda detayları belirtilen ASUS yetkili servisi'ne ulaştırılacaktır.
Yetkili servis firması: SMS ınfocomm teknoloji servis limited şirketi.
Adres: Altınşehir mAh. Alemdağ CD. No:704/1-B giriş kat Ümraniye / İstanbul.

Hocam onu ben de düşünmüştüm ama cihazla hangi şubenin ilgileneceğini bilmediğim için kargoyu beklemiştim. ASUS'u arayıp sorarsanız yardımcı olurlar.

Mailde yazan adres ilgilenmiyor mu?

Cihazınız en kısa sürede anlaşmalı kargo aracılığıyla tarafınızdan teslim alınıp aşağıda detayları belirtilen ASUS yetkili servisi'ne ulaştırılacaktır.
Yetkili servis firması: SMS ınfocomm teknoloji servis limited şirketi.
Adres: Altınşehir mAh. Alemdağ CD. No:704/1-B giriş kat Ümraniye / İstanbul.
Evet, benim monitör de buraya gitmişti. Cihazın faturasıyla birlikte şubeye giderseniz ilgilenirler diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam peki bir şey soracağım sizin yolladığınız da mı monitördü nasıl ilgilendiler sorununuz giderildi mi?
Vereceğim cevap seni baya üzecek :D. Ekranda çizgiler çıktığı için panel değişimi olacaktı. 2 ay yedek parça bekledim bir türlü gelmedi. Yazdığımda ise parçalar yurt dışından geliyor o yüzden uzun sürüyor cevabını aldım. En sonunda yasal hakkımı kullanıp para iadesi aldım. Üstüne biraz daha ekleyip başka marka monitör aldım. O yüzden nerede ASUS monitör önerildiğini göreyim karşı çıkıyorum.

Vereceğim cevap seni bayağı üzecek :D. Ekranda çizgiler çıktığı için panel değişimi olacaktı. 2 ay yedek parça bekledim bir türlü gelmedi. Yazdığımda ise parçalar yurt dışından geliyor o yüzden uzun sürüyor cevabını aldım. En sonunda yasal hakkımı kullanıp para iadesi aldım. Üstüne biraz daha ekleyip başka marka monitör aldım. O yüzden nerede ASUS monitör önerildiğini göreyim karşı çıkıyorum.

Benim de aynı sorun ekranın alt tarafında çizgiler çıktı kendi kendine umarım benimki de o kadar sürmez :D

Vereceğim cevap seni bayağı üzecek :D. Ekranda çizgiler çıktığı için panel değişimi olacaktı. 2 ay yedek parça bekledim bir türlü gelmedi. Yazdığımda ise parçalar yurt dışından geliyor o yüzden uzun sürüyor cevabını aldım. En sonunda yasal hakkımı kullanıp para iadesi aldım. Üstüne biraz daha ekleyip başka marka monitör aldım. O yüzden nerede ASUS monitör önerildiğini göreyim karşı çıkıyorum.

@mauroicardi9, hocam selam 2 saat önce elden teslim ettim servise eve geldim onarım tamamlanmıştır yazıyor bu kadar çabuk tamamlanması normal mi :D

Son düzenleme:
Benim de aynı sorun ekranın alt tarafında çizgiler çıktı kendi kendine umarım benimki de o kadar sürmez :D

@mauroicardi9, hocam selam 2 saat önce elden teslim ettim servise eve geldim onarım tamamlanmıştır yazıyor bu kadar çabuk tamamlanması normal mi :D
Eğer stoklarında panel bulunuyorsa hemen değiştirmiş olabilirler. Ben ve arkadaşım aynı monitörü almıştık, ikimizin monitörü de aynı anda bozuldu ikimiz de 2 ay bekledik. Belki o dönemden sonra panel stoku yapmışlardır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt