ZeitnotLover

Üyecik
İyi günler,

Dün elime AliExpress üzerinden almış olduğum UPSIREN LMTG-100 model sıvı metal ancak iddiasına göre "yalıtkan" olan termal macun ulaştı. Monster Tulpar T7 v19.5 i7-9750h RTX 2070 laptopum aldığımdan beri hep çok sıcak çalışırdı. Çok fazla termal macun denedim ancak hepsi kısa bir süre sonra özelliğini kaybediyordu. Ben de artık kapton bantla alabildiğim önlemi alıp Thermal Grizzly Conductonaut sürmeyi düşündüm. AliExpress'e de bakınca bu macunu buldum ve aldım. Dün yaptığım testlerde normalde 70w güçte bile 99 dereceye vuran işlemcim 85w güçte 79 dereceyi geçmedi bile. Dün zorlayabildiğim kadar zorladım ancak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yapısı çimento gibi sürmek çok zor ancak performansı inanılmaz tatmin etti. İletkenlik kısmında kendim deneme yapmadım ancak yapısı itibariyle pek öyle durmuyor. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum AliExpress üzerinden aratarak bulabilirsiniz.

İsmi kendi Thermal Grizzly yaptı yoksa alakası yok.

Son düzenleme:
Açıkçası sıvı metal alırken düzgün bir tane almayı uygun gören taraftayım hep.
Haklısınız ancak bu sıvı metal gibi de değil. Hani yapısı nasıl desem cidden çimento gibi inanılmaz yoğun. İletken olmadığı için rahatça sürdüm ve performansı normal macunlardan kat kat üstün benim durumumda.

Orijinalse aslinda upsiren iyi bir marka. PuTTY'i bu markadan alacağım.
AliExpress'te puanı en yüksek ve en çok tercih edilen mağazadan aldım. Orijinal olmadığını düşünmüyorum zaten Çin markası gördüğüm kadarıyla.

Haklısınız ancak bu sıvı metal gibi de değil. Hani yapısı nasıl desem cidden çimento gibi inanılmaz yoğun. İletken olmadığı için rahatça sürdüm ve performansı normal macunlardan kat kat üstün benim durumumda.

AliExpress'te puanı en yüksek ve en çok tercih edilen mağazadan aldım. Orijinal olmadığını düşünmüyorum zaten Çin markası gördüğüm kadarıyla.
Daha once hiç alışveriş yapmadim Aliexpresten. Ekstra vergi vs çıkıyor mu? Kaça mal oldu?

Daha once hiç alışveriş yapmadim Aliexpresten. Ekstra vergi vs çıkıyor mu? Kaça mal oldu?
Vergileri en başta ürünle beraber alıyor. 1g maliyeti yaklaşık 300 lira oldu diye hatırlıyorum. İlk kullanıcı indirimiyle daha uyguna gelebilir. Bir buçuk haftada falan geldi sanırsam.