Urban VPN nasıldır?

Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Ücretsiz ve tüm ülkelere bağlanılıyormuş. Bağlantı sağlanınca görev çubuğundaki Wi-Fi logosu ethernet ile değişiyormuş. Güvenilir midir? Nasıl bir program? Önerir misiniz?

Eski laptopumda Urban VPN kullanıyordum ve her 10 dakikada bir kopuyordu, internet çekmiyordu kapat aç yapıyordum. Birsürü şey. Tavsiye etmem o yüzden. Hatta hiçbir VPN'i önermem. Onun yerine GoodByeDPI kullanın bence. Ama ben VPN kullanacağım diyorsanız Proton mükemmeldir. Genede aklınızda soru işareti oluştuysa alttaki videoyu izleyebilirsiniz.

@23783, oturum açma işlemleriyle falan uğraşmayı sevmiyorum. GoodbyeDPI, Discord'da görevleri göstermiyor.
Şifre yöneticisi kullanabilirsiniz. BitWarden mesela. Birkere yazınca yedekliyor ve istediğiniz zaman kasanızdan yazabiliyorsunuz. Onun dışında Mulvad ve Nord öneririm.

Ücretsiz ve tüm ülkelere bağlanan bir VPN sence güvenilir olabilir mi? Hani ücretsiz sürümü vardır ama hız ve lokasyon kısıtlaması olur anlarim. Tamamen ücretsiz VPN'den uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…