Bu öneri, forumdaki her tartışma ve inceleme içerisindeki ürünleri depolayarak, konularla ilişkilendirilmesi durumunda bize ne gibi faydalar sağlayabileceğini değerlendirmek için açıldı.
Bildiğiniz üzere forum üzerinde birçok ürün inceleniyor ve tartışılıyor. Fakat bilgi edinmek isteyen kullanıcı, o ürün hakkında diğer tartışma ve incelemelere ulaşmak için ayrı bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Bu nedenle, konu açarken belli bir ürünü belirtebileceğimiz bir sistem olsaydı(örneğin: ürünler bir etiket veya ilişkilendirme yoluyla konularla bağlanabilseydi) ne gibi fayda sağlardı bunu değerlendirmek istiyorum.
Notlar;
Bu öneri her türlü geri bildirim ve tartışmaya açık tabii. Yine de bunu açıyorum çünkü taslak da olsa eminim farklı fikirler doğuracaktır.
İyi sosyaller.
Bildiğiniz üzere forum üzerinde birçok ürün inceleniyor ve tartışılıyor. Fakat bilgi edinmek isteyen kullanıcı, o ürün hakkında diğer tartışma ve incelemelere ulaşmak için ayrı bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Bu nedenle, konu açarken belli bir ürünü belirtebileceğimiz bir sistem olsaydı(örneğin: ürünler bir etiket veya ilişkilendirme yoluyla konularla bağlanabilseydi) ne gibi fayda sağlardı bunu değerlendirmek istiyorum.
Notlar;
- Her ürünü depolamak zorunda değiliz, [TOOLTIP=yani ürün hakkında konumuzun bulunduğu]yalnızca hakkında fikir sahibi olduğumuz[/TOOLTIP] ürünleri depolasak yeterli.
- Ürün tartışmalarını aynı zamanda bir puanlamaya çevirebilirsek günümüzdeki online alışveriş sitelerinde bulunan incelemeleri kat ve kat sollarız. Çünkü neredeyse kimse tam olarak alışveriş yaptığı siteden satın alacağı ürünü araştırmıyor, gidip forumlarda teknik açıdan değerlendirebilen yerlerde doğruluyor ve kararını veriyor. Kendimize has bir ürün değerlendirme ve puanlama sistemi fena olmazdı.
Bu öneri her türlü geri bildirim ve tartışmaya açık tabii. Yine de bunu açıyorum çünkü taslak da olsa eminim farklı fikirler doğuracaktır.
İyi sosyaller.
Son düzenleme: