Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 Beğeniler 113 24 Eylül 2024 #1 Cihaz Galaxy watch 6 classic Samsung akıllı saatimi Huawei ile takas yapacağım kişi ikna oldu ama ikimiz bambaşka şehirlerdeyiz. Tek bildiğim Gardrops'un takas özelliğinin olması onun dışında öyle sistemi olan uygulama bilmiyorum. Tavsiyeniz nelerdir?
Samsung akıllı saatimi Huawei ile takas yapacağım kişi ikna oldu ama ikimiz bambaşka şehirlerdeyiz. Tek bildiğim Gardrops'un takas özelliğinin olması onun dışında öyle sistemi olan uygulama bilmiyorum. Tavsiyeniz nelerdir?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.924 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.502 24 Eylül 2024 #2 İki farklı şehirden takas yapmak biraz fazla riskli, arkadaşın yaşadığı şehirde tanıdığınız varsa o şekilde yapabilirsiniz.
İki farklı şehirden takas yapmak biraz fazla riskli, arkadaşın yaşadığı şehirde tanıdığınız varsa o şekilde yapabilirsiniz.
mstfaozder Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 296 Çözümler 1 Beğeniler 197 24 Eylül 2024 #3 Tanıdık harici bulaşılmaz.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 Beğeniler 113 24 Eylül 2024 #4 EmirhanRadicus dedi: İki farklı şehirden takas yapmak biraz fazla riskli, arkadaşın yaşadığı şehirde tanıdığınız varsa o şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendisi öğretmenmiş. Kendim araştırdım gerçektende öğretmen. Pek dolandırıcıya benzemiyor emin olamadım.
EmirhanRadicus dedi: İki farklı şehirden takas yapmak biraz fazla riskli, arkadaşın yaşadığı şehirde tanıdığınız varsa o şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendisi öğretmenmiş. Kendim araştırdım gerçektende öğretmen. Pek dolandırıcıya benzemiyor emin olamadım.