alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 30 Nisan 2024 #1 Kargoya verildi kısmında Her ikisinde de bu kısma tıkladığımda sadece Negan kargoya verilmiş gözüküyor. Ama güncelleme yok diyor ama kargoya verilmiş, anlamadım
Kargoya verildi kısmında Her ikisinde de bu kısma tıkladığımda sadece Negan kargoya verilmiş gözüküyor. Ama güncelleme yok diyor ama kargoya verilmiş, anlamadım
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 30 Nisan 2024 #2 Henüz hazır değil dağıtıma. Dağıtıma hazır olduğunda mail atıyorlar takip numarasını veriyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 30 Nisan 2024 #3 mertjr dedi: Henüz hazır değil dağıtıma. Dağıtıma hazır olduğunda mail atıyorlar takip numarasını veriyorlar. Genişletmek için tıkla... E niye sadece bir ürünüm gözüküyor? aynı kişiden aynı zamanda aldım. Dağıtım derken? Artı 0 Eksi
mertjr dedi: Henüz hazır değil dağıtıma. Dağıtıma hazır olduğunda mail atıyorlar takip numarasını veriyorlar. Genişletmek için tıkla... E niye sadece bir ürünüm gözüküyor? aynı kişiden aynı zamanda aldım. Dağıtım derken?
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 30 Nisan 2024 #4 alperen dedi: E niye sadece bir ürünüm gözüküyor? aynı kişiden aynı zamanda aldım. Dağıtım derken? Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum. İkisini tek bir kutuya koymuş olabilir satıcı belki ondan öyle gözüküyordur. Artı 0 Eksi
alperen dedi: E niye sadece bir ürünüm gözüküyor? aynı kişiden aynı zamanda aldım. Dağıtım derken? Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum. İkisini tek bir kutuya koymuş olabilir satıcı belki ondan öyle gözüküyordur.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 30 Nisan 2024 #5 mertjr dedi: Yanlış okumuşum. İkisini tek bir kutuya koymuş olabilir satıcı belki ondan öyle gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... Takip numarası var fakat sistemde gözükmüyor neyse yarın tekrar bakacağız. Artı 0 Eksi
mertjr dedi: Yanlış okumuşum. İkisini tek bir kutuya koymuş olabilir satıcı belki ondan öyle gözüküyordur. Genişletmek için tıkla... Takip numarası var fakat sistemde gözükmüyor neyse yarın tekrar bakacağız.