USB belleğimin içindeki veriler gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    usb veriler
Merhaba.

Dün USB belleği bilgisayara taktım ancak açılmadı. Takıp çıkarmayı birkaç kez denedim ama yine de algılanmadı. Sonunda biçimlendirme yapınca düzeldi fakat içindeki tüm veriler silindi. Neyse ki çoğunun yedeği vardı ancak hazırladığım birkaç PDF dokümanı kayboldu, onları yeniden hazırlamak zorunda kalacağım. Onun dışında çok büyük bir kayıp yaşamadım.

Sizce kritik dokümanlar için USB bellekte veri depolamaya devam etmeli miyim, yoksa bulut depolama hizmetlerine mi yönelmeliyim? Muhtemelen 100 GB civarında bir alan benim için yeterli olur. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İyi Sosyaller.

Bulut depolama daha iyi, neden diye soracak olursanız USB belleği uzun yıllar kullanım sonrası bozulma ihtimali olabiliyor. Ben bulut kullanıp verilerimi o şekilde yedekliyorum. USB belleklere pek güvenemiyorum bozulur diye.

Bulut depolama daha iyi, neden diye soracak olursanız USB belleği uzun yıllar kullanım sonrası bozulma ihtimali olabiliyor. Ben bulut kullanıp verilerimi o şekilde yedekliyorum. USB belleklere pek güvenemiyorum bozulur diye.
Ağır veri kümeleri için bulut eziyet olur gibi geliyor. Sizce nasıl bir konu bu?

Ikisinin kombinasyonunu yapmani oneririm. Duzgun, temiz, arizasi olmayan ve cok eskimemis bir USB'de depolamanin yaninda guvenilir bir bulut servisinde tutmak.

Fiziksel + sanal depolama kombinasyonu en guveniliridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…