23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 31 Temmuz 2025 #1 USB belleği biçimlendirmek için kasaya taktım ama karşıma bunlar çıktı. Belleğimin kapasitesi 32 GB. Sizce sorun ne?
USB belleği biçimlendirmek için kasaya taktım ama karşıma bunlar çıktı. Belleğimin kapasitesi 32 GB. Sizce sorun ne?
Çözüm Cengiz Demir 31 Temmuz 2025 Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın.
Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın.
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 31 Temmuz 2025 #2 23783 dedi: USB belleği biçimlendirmek için kasaya taktım ama karşıma bunlar çıktı. Belleğimin kapasitesi 32 GB. Sizce sorun ne? Eki Görüntüle 168897 Eki Görüntüle 168898 Genişletmek için tıkla... CMD'yi AC -Diskpart -Listdisk -Select disk numarası kaçsa yaz. -Clean -Create Partition primary. -Format FS = NTFS quick. -Exit Artı -1 Eksi
23783 dedi: USB belleği biçimlendirmek için kasaya taktım ama karşıma bunlar çıktı. Belleğimin kapasitesi 32 GB. Sizce sorun ne? Eki Görüntüle 168897 Eki Görüntüle 168898 Genişletmek için tıkla... CMD'yi AC -Diskpart -Listdisk -Select disk numarası kaçsa yaz. -Clean -Create Partition primary. -Format FS = NTFS quick. -Exit
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 31 Temmuz 2025 #3 Telefona ya da baska bilgisayara takip denedin mi? USB Live isletim sistemi ile acip deneyebilirsin. Yazilimdan mi bellekten mi anlasilsin once. Artı 0 Eksi
Telefona ya da baska bilgisayara takip denedin mi? USB Live isletim sistemi ile acip deneyebilirsin. Yazilimdan mi bellekten mi anlasilsin once.
Cengiz Demir Becerikli Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 151 Çözümler 2 Beğeniler 77 31 Temmuz 2025 #4 Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın.
KS KS 23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 31 Temmuz 2025 #5 Cengiz Demir dedi: Yüksek ihtimal bozulmuş gibi. Yada taktığınız portta bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün sorunsuz kullanıyordum. Artı 0 Eksi
Cengiz Demir dedi: Yüksek ihtimal bozulmuş gibi. Yada taktığınız portta bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün sorunsuz kullanıyordum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #6 %99 bozulmuştur. Bozulan USB bellekler genelde bu hatayı verir. Artı 0 Eksi
KS KS 23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 31 Temmuz 2025 #7 Cengiz Demir dedi: Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Cengiz Demir dedi: Yüksek ihtimal bozulmuş gibi ya da taktığınız portta bir şey olabilir. İsterseniz @LeoDEX hocamın yöntemiyle, isterseniz Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Wizard Free As an all-in-one free partition manager and disk manager software, MiniTool Partition Wizard Free helps manage disk space safely on Windows 11/10/8/7. www.partitionwizard.com indirip, disk bölümlerini silip yeniden oluşturup formatlamayı deneyin. Yalnız çok dikkatli olun yanlışlıkla, HDD/SSD'de işlem yapmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 31 Temmuz 2025 #8 23783 dedi: Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 31 Temmuz 2025 #9 USB diskin partitionlara bölünmüş, Windows da bir bölümünü görüyor. Neyse çözmüşsün. Artı 0 Eksi