USB bellek sistemde gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lathspell64
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    flash

Lathspell64

Çalışkan
Merhaba, 16 GB'lık bir flash disk kullanıyorum. En son Rufus üzerinden format atabilmek için Windows kurmuştum. İçerisindeki dosyaları temizlemek için bugün PC'ye taktığımda sistem görmedi flash belleği. Laptopta denedim fakat orada da aynı sonuç. Aygıt yöneticisinde ve disk yönetiminde görünüyor fakat disk yönetiminde normalde boyut gösteren kısımda medya yok yazıyor. Bunun sebebi nedir?

Ayrıca sağ tıklayıp harf değiştir kısmına gittiğimde "disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı" hatası alıyorum.

Hocam, disk 2 aylık bile değil, 2 kere format atmak için kullanıldı. Sadece fiziksel olarak bir darbe de almadı, evimde duruyor öyle yattığı yerde. Neden ölür bir disk?

Şu anda nasıl olduysa bu ekrana ulaşabildim. Buradan yapabileceğim bir şey var mı kurtarma için?

Böyle bir ekrandayım burada diski göremiyorum ama ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misin hiç kullanmadım bu programı.

Dosya Ekleri

• görsel_2026-06-02_172315119.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…