Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 765 Çözümler 1 Beğeniler 417 4 Haziran 2025 #11 Ercannsn dedi: Kusura bakma yazamadım aşırı yoğunluğum vardı nasıl yapacaksın kral? Genişletmek için tıkla... MTPW ile sıfırlayamadın mı? Videodaki eski sürüm ama ayarlar yine aynı. O ayarlarda sıfırlayınca düzelecek işte.
Ercannsn dedi: Kusura bakma yazamadım aşırı yoğunluğum vardı nasıl yapacaksın kral? Genişletmek için tıkla... MTPW ile sıfırlayamadın mı? Videodaki eski sürüm ama ayarlar yine aynı. O ayarlarda sıfırlayınca düzelecek işte.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 4 Haziran 2025 #12 Kaspersky ile virüs taraması yap.
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 20 Haziran 2025 #13 Arkadaşlar ben olayı kendim çözdüm. USB service kripto para borsacıları tarafından virüs bulaşmış olup bilgisayarımdaki USB service.exe kadar girmiş. Temiz yazılımlı temizleme aracı ile hallettim belli bir ücret karşılığında. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Arkadaşlar ben olayı kendim çözdüm. USB service kripto para borsacıları tarafından virüs bulaşmış olup bilgisayarımdaki USB service.exe kadar girmiş. Temiz yazılımlı temizleme aracı ile hallettim belli bir ücret karşılığında.