DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar internette böyle bir şey buldum, normalde Duracell ya da düz SmallRig alacaktım fakat 300 TL daha pahalıya böyle bir model buldum:

1000230573.webp

Mesela pil şarj ediciyle gezmek zorken bundan alıp powerbankla sarj edebilirim sanki. Sarj ışığı da var. 300 TL'ye böyle bir özelliğe değer mi, ne dersiniz? SmallRig'in ürünleri gerçekten kaliteli o açıdan şüphem yok.

Arkadaşlar internette böyle bir şey buldum, normalde Duracell'ya da düz smallrig alacaktım fakat 300 TL daha pahalıya böyle bir model buldum:

Eki Görüntüle 158461

Mesela pil şarj ediciyle gezmek zorken bundan alıp powerbankla şarj edebilirim sanki. Şarj ışığı da var. 300 TL'ye böyle bir özelliğe değer mi, ne dersiniz? Smallrig'in ürünleri gerçekten kaliteli o açıdan şüphem yok.

Kamera icinmi kullanacaksınız hocam.

Evet hocam, dışarida pil şarj edici olmadan doğrudan powerbank kullanarak şarj etmek için cok guzel geldi gözüme.

Kameraniza uyuyor ise gayet güzel bir cihaz gibi.
Giriş/çıkış değerleri etikette yazmıyor muhtemelen çevirici sistem vardır. 7.2vluk batarya kullanmışlar sizin kameraniz kaç volt ile çalışıyor veya pilleriniz de bu voltaj damı çalışıyor hocam buna dikkat ederseniz olur gibi.

Screenshot_20250628-230727.webp

Kameraniza uyuyor ise gayet güzel bir cihaz gibi.
Giriş/çıkış değerleri etikette yazmıyor muhtemelen çevirici sistem vardır. 7.2vluk batarya kullanmışlar sizin kameraniz kaç volt ile çalışıyor veya pilleriniz de bu voltaj damı çalışıyor hocam buna dikkat ederseniz olur gibi.

Eki Görüntüle 158494

Bataryam Fujifilm NP-W235, birebir aynı hocam. Birazdan bakıp yine de atarım size fotoğrafını.