yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 7 Mart 2026 #1 S25 Ultra telefonum var, Type-C girişli. AUX girişi de yok, kulaklığım ise Havit Gamenote H2002p USB çıkışlı. Telefonuma nasıl bağlayabilirim sizce, kopma vs. olmadan? https://www.akakce.com/type-c-donus...eries-zjjq000001-siyah-fiyati,1970320820.html Böyle bir şey iş görür mü sizce yoksa kablolu dönüştürücü mü alayım?
S25 Ultra telefonum var, Type-C girişli. AUX girişi de yok, kulaklığım ise Havit Gamenote H2002p USB çıkışlı. Telefonuma nasıl bağlayabilirim sizce, kopma vs. olmadan? https://www.akakce.com/type-c-donus...eries-zjjq000001-siyah-fiyati,1970320820.html Böyle bir şey iş görür mü sizce yoksa kablolu dönüştürücü mü alayım?
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 7 Mart 2026 #2 OTG dönüştürücü yaz, değerlendirmelerden iyi olanı al. Attığın iş görür
T tech_tr Uzman Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 89 7 Mart 2026 #3 Attığın ürünü telefona usb bellek bağlamak için kullanıyorum. 2-3 yıl oldu alalı. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
Attığın ürünü telefona usb bellek bağlamak için kullanıyorum. 2-3 yıl oldu alalı. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.521 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.737 7 Mart 2026 #4 Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 7 Mart 2026 #5 Simon dedi: Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... Bu Type C to Type A, arkadaş tam tersini istemiş hocam.
Simon dedi: Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... Bu Type C to Type A, arkadaş tam tersini istemiş hocam.
A Audio Poet Çalışkan Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 64 Beğeniler 49 7 Mart 2026 #6 Simon dedi: Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... Bunun tersi lazım.
Simon dedi: Bunu alabilirsin daha uyguna. İs gorur. Guzel bir urun. Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... Bunun tersi lazım.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.521 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.737 7 Mart 2026 #7 Glade dedi: Bu Type C to Type A, arkadaş tam tersini istemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Dogru. Simdi konuya tekrar bakarken fark ettim. Arkadasin attigi uygun bu durumda.
Glade dedi: Bu Type C to Type A, arkadaş tam tersini istemiş hocam. Genişletmek için tıkla... Dogru. Simdi konuya tekrar bakarken fark ettim. Arkadasin attigi uygun bu durumda.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 7 Mart 2026 #8 tech_tr dedi: Attığın ürünü telefona USB bellek bağlamak için kullanıyorum. 2-3 yıl oldu alalı. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynuyorum çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık vs. olur mu? Glade dedi: OTG dönüştürücü yaz, değerlendirmelerden iyi olanı al. Attığın iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için bence bu dönüştürücü daha iyi olur, önerebileceğiniz bir model var mı? Simon dedi: Dogru. Simdi konuya tekrar bakarken fark ettim. Arkadasin attığı uygun bu durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığa takıp oyun oynarsam çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık olur mu? Demek istediğim kablolu dönüştürücü daha iyi olur. Son düzenleme: 7 Mart 2026
tech_tr dedi: Attığın ürünü telefona USB bellek bağlamak için kullanıyorum. 2-3 yıl oldu alalı. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynuyorum çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık vs. olur mu? Glade dedi: OTG dönüştürücü yaz, değerlendirmelerden iyi olanı al. Attığın iş görür. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun için bence bu dönüştürücü daha iyi olur, önerebileceğiniz bir model var mı? Simon dedi: Dogru. Simdi konuya tekrar bakarken fark ettim. Arkadasin attığı uygun bu durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığa takıp oyun oynarsam çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık olur mu? Demek istediğim kablolu dönüştürücü daha iyi olur.
A Audio Poet Çalışkan Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 64 Beğeniler 49 7 Mart 2026 #9 Daha uzun kablolu lazımsa type c hublar var. Onlardan otg destekli olanlar da olabilir. Fiyatları daha fazla ve telefon hareket ettikçe zaman içinde ister istemez temassızlık yapma ihtimali var.
Daha uzun kablolu lazımsa type c hublar var. Onlardan otg destekli olanlar da olabilir. Fiyatları daha fazla ve telefon hareket ettikçe zaman içinde ister istemez temassızlık yapma ihtimali var.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.521 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.737 7 Mart 2026 #10 yoten dedi: Hocam oyun oynuyorum çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık vs. olur mu? Hocam oyun için bence bu dönüştürücü daha iyi olur, önerebileceğiniz bir model var mı? Hocam kulaklığa takıp oyun oynarsam çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık olur mu? Demek istediğim kablolu dönüştürücü daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Denemedigim icin bilmiyorum ne yazik ki.
yoten dedi: Hocam oyun oynuyorum çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık vs. olur mu? Hocam oyun için bence bu dönüştürücü daha iyi olur, önerebileceğiniz bir model var mı? Hocam kulaklığa takıp oyun oynarsam çok fazla hareket oluyor, bir süre sonra temassızlık olur mu? Demek istediğim kablolu dönüştürücü daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Denemedigim icin bilmiyorum ne yazik ki.