USB çoklayıcı istiyorum. Sorun çıkartmasın ve uzun süre kullanayım yeterli. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur fakat ucuz olacak diye kötü bir ürün almak istemem. Direksiyon seti için alacağım. Gecikme gibi sorunlar olacaksa şu an takılı olanları farklı girişe takıp direksiyon setini PC'nin kendi girişine takabilirim. Minimum ikili olsun.
Ucuz demişken zamanında bunu almıştım Aliexpress'den , şimdi ürün konumunuzda kullanılamıyor diyor. USB A ama ucuna (usb a to type c converter) takıp her cihaza takılabilir, sanırım .
USB cogalticinin genelde kendisine ait ayri bir guc girisi olani makbuldur. Butce yeter mi bilemem ama TP-Link UH700 cok iyi bir urundur tavsiye ederim.
Bütçeye göre değişir, bütçenizi bana söyleyebilir misiniz? ben macbookum'da baseusun usb çoklayıcılarını kullanıyorum. Kaliteli olması önemli bence yoksa ısınma sorunları yaşanabilir
USB cogalticinin genelde kendisine ait ayri bir guc girisi olani makbuldur. Butce yeter mi bilemem ama TP-Link UH700 cok iyi bir urundur tavsiye ederim.
Bütçeye göre değişir, bütçenizi bana söyleyebilir misiniz? ben macbookum'da baseusun usb çoklayıcılarını kullanıyorum. Kaliteli olması önemli bence yoksa ısınma sorunları yaşanabilir
USB 3 HUB'lar 4 portta pek sorun cikarmiyor ama 7 portun hepsinin kullanildigi durumlarda enerji yetmeyebiliyor. Bu yuzden 7 portlu alacaksaniz mutlaka adaptorlu olsun.