Çözüldü USB HUB Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    hub usb
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krmm

Üstün
Arkadaşlar yeni bir sistem diziyorum. Dizeceğim sistemin aynısını YouTube'da bir adam toplamış. Kullandığı ekipmanlara bakarken şunu gördüm. Kasaya 7 adet RGB fan takacağım. 3 tane de sıvı soğutucunun fanı var. 10 tane RGB fan olacak kasada. Videodaki şu adamın o parçayı kullanmasının sebebi nedir ve ne amaçla kullanıyor? Çok basit bir dille anlatabilir misiniz çünkü bu tarz parçalardan hiç anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ü
Anakartta olan USB 2.0 portunu cokluyor. Urunden cikan kabloyu anakartin USB 2.0 yuvasina takarsaniz fazladan 5 adet USB 2.0 yuvaniz oluyor.

Soldaki kablo da USB Hub'un guc almasi icin SATA girisi.
Anakartta olan USB 2.0 portunu cokluyor. Urunden cikan kabloyu anakartin USB 2.0 yuvasina takarsaniz fazladan 5 adet USB 2.0 yuvaniz oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB çoklayıcı. 3'lü 5'li prizler gibi düşün.
Anakartta olan USB 2.0 portunu cokluyor. Urunden cikan kabloyu anakartin USB 2.0 yuvasina takarsaniz fazladan 4 adet USB 2.0 yuvaniz oluyor.

Eki Görüntüle 51561

USB girişini çokluyor fakat hangi parça için gerekli bu? Kasada 7 adet fan olacak. Bunlar 4 pinli. Bu çoklayıcının üzerinde ise 9 pinli girişler var. O kısmı anlayamadım.

Fanlarla isi yok bu urunun dedigim gibi USB 2.0 girisi olan urunler icin bu. Fan baglantilarini direkt anakarta yapacaksaniz ya da anakartta yeterli yer yoksa fan coklayici alacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…