emre259

Uzman
Şimdi başlığı nasıl oluşturacağımı bilemedim ama sorumu kısaca özetleyeyim: Masaüstü PC’ye 15 metre USB uzatıcı alsam ve o kabloyu odamdan salona uzatsam, ucuna da Bluetooth adaptörü taksam, salonda kullanmak istediğim kablosuz cihaz (Xbox gamepad) sizce stabil çalışır mı?

Çalışır, arada ne kadar mesafe olduğuna bağlı. 20 metre kadar devasa bir uzunluk olduğunu düşünmüyorum. 5-10 metrelik uzunluklarda normal USB kablosu iş görür, fakat 20-30 metre gibi ortalamanın üstü uzunluklarda aktif USB uzatıcı almanız gerekebilir.

Çalışır, arada ne kadar mesafe olduğuna bağlı. 20 metre kadar devasa bir uzunluk olduğunu düşünmüyorum. 5-10 metrelik uzunluklarda normal USB kablosu iş görür, fakat 20-30 metre gibi ortalamanın üstü uzunluklarda aktif USB uzatıcı almanız gerekebilir.
Hocam aktif uzatıcılar biraz tuzlu. Ben uzunluğu 10 metreye düşürüp bi deneyeceğim bakalım. Malzemeleri sipariş ediyorum.

Elimde 1 metre Logitech'ten kalma uzatıcı vardı, denemek istedim 6 metre kablo aldım aynı kalınlıkta tüm bağlantıları yaptım ama Laptopta çalışmadı. Masaüstünde ise sürekli kopa kopa tepki gösterdi. 🫤 Aktiflikle alakalı muhtemelen ama bu kadar kısa olmasına rağmen çalışmamasını beklemiyordum.

Son düzenleme: