Hiçbir şey olmaz. Çalışmaya devam eder. Daha demin Kali'de denedim. Kali yüklü USB'yi Kali çalışırken çektim. Hiçbir şey olmadan sorunsuzca çalışmaya devam etti. Fakat bu dağıtıma göre değişir mi bilmem.
RAMDrive olusturup kendi kopyalarini oraya yazdiktan sonra oradan calistiriyorlar. USB sadece boot icin gerekli oluyor. Boot tamamlandiktan sonra USB herhangi bir surucuden daha farkli olmuyor.
Hiçbir şey olmaz. Çalışmaya devam eder. Daha demin Kali'de denedim. Kali yüklü USB'yi Kali çalışırken çektim. Hiçbir şey olmadan sorunsuzca çalışmaya devam etti. Fakat bu dağıtıma göre değişir mi bilmem.
Bellege yuklenmeyen data acilmadigi icin belli bir sure sonra (muhtemelen 10 dakika icinde) sorunlar yasayacaksin, firefox falan acmayi denersen acamaz zaten.
Dagitima, isletim sistemine, total RAM miktarina ve herhangi bir seye gore degisebilir
Dediğiniz durum toram kernel parametresi aktifse geçerli olur. Bu parametre ile boot-media ram üzerine kopyalanır ve oradan çalışmaya başlar. Dolayısıyla USB'i çekmeniz bir sorun teşkil etmez.
Parametre "Rhel-based systems" üzerinde rd.live.ram olarak geçiyor.
Live'larda sıkıntı olmuyor, kurulu sürücüyü çıkartırsan da paket yöneticisi hata veriyor ve öylece kalıyor. Debian'da bunun haricinde bir şeyle karşılaşmadım, server için kurmuştum zaten üzerinde masaüstü ortamı dahi çalıştırmadım.