Üst üste gelen mavi ekran hataları neden olur?

Ekran kartı arızası olabilir ki bunu bilgisayarcıya gidip deneyin başka ekran kartında böyle bi sorun olmazsa ekran kartı arızası.

Artı -1 Eksi
Ekran kartı arızası olabilir ki bunu bilgisayarcıya gidip deneyin başka ekran kartında böyle bi sorun olmazsa ekran kartı arızası.
Ekran kartı ve psu birkaç ay önce değişmişti. Bilgisayarcının ikisinide sıkıntısız parçalarla değiştirdiğini biliyorum. İşlemci fanım biraz eski ve tozlu olduğu için bazen çalışmıyor veya duruyor bu yüzden sıcaklıktan dolayı kapandığından şüphelendim biraz. Fana müdahale edip dönmesini sağladıktan sonra bir sıkıntı yaşamadım şu anlık. Tüm sorunlar ekran kartı ile ilgili mi duruyor sizin incelemenizde?

Varya adama 3.5 attıracaksın. Mavi ekranların binden fazla sebebi olabilir konuya direk GPU'n yanmış olabilir diye girdin.

Sizin yazdıklarınız doğrulrusunda ısınmadan kaynaklanması muhtemel. Öncelikle fan sorununu çözmelisiniz.
Bundan sonra da devam etmesi halinde yazılım/sürücü çakışmaları veya sorunlarından kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…