Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 8 Temmuz 2025 #21 Uranos dedi: Godfather üçlemesi. Genişletmek için tıkla... Public Enemies (Halk Düşmanları).
megatronn Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Beğeniler 532 Yer Vice City 8 Temmuz 2025 #22 Lorien dedi: Public enemies (halk düşmanları). Genişletmek için tıkla... Harry Potter önerecektim ama sonra ppnizi gördüm. Alacakaranlık serisi diyorum.
Lorien dedi: Public enemies (halk düşmanları). Genişletmek için tıkla... Harry Potter önerecektim ama sonra ppnizi gördüm. Alacakaranlık serisi diyorum.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 8 Temmuz 2025 #23 megatronn dedi: Harry Potter önerecektim ama sonra ppnizi gördüm. Alacakaranlık serisi diyorum. Genişletmek için tıkla... The Godfather.
megatronn dedi: Harry Potter önerecektim ama sonra ppnizi gördüm. Alacakaranlık serisi diyorum. Genişletmek için tıkla... The Godfather.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 9 Temmuz 2025 #24 Easy A. Beklenti yaratmadan izlenirse çok sevilebilecek bir film bence. Gençlik temalı bir film. 00's- early 10's yapımlarına ayrıca bayılırım.
Easy A. Beklenti yaratmadan izlenirse çok sevilebilecek bir film bence. Gençlik temalı bir film. 00's- early 10's yapımlarına ayrıca bayılırım.
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 3 Mayıs 2026 #25 Ken Carson dedi: Easy a. Beklenti yaratmadan izlenirse çok sevilebilecek bir film bence. Gençlik temalı bir film. 00's- early 10's yapımlarına ayrıca bayılırım. Genişletmek için tıkla... Esaretin Bedeli IMDb'de 1. Zaten daha fazla bir şey anlatmaya gerek yok bence.
Ken Carson dedi: Easy a. Beklenti yaratmadan izlenirse çok sevilebilecek bir film bence. Gençlik temalı bir film. 00's- early 10's yapımlarına ayrıca bayılırım. Genişletmek için tıkla... Esaretin Bedeli IMDb'de 1. Zaten daha fazla bir şey anlatmaya gerek yok bence.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 924 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 843 Yer İstanbul 3 Mayıs 2026 #26 Sadece_Emir dedi: Esaretin Bedeli IMDb'de 1. Zaten daha fazla bir şey anlatmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Zibilyon kez izlediğim filmdir kendisi. Hala da açar izlerim. Önerime gelecek olursak Yeşil Yol. Esaretin bedelinden sonra bu film geliyor. 8.6 IMDb puanı var.
Sadece_Emir dedi: Esaretin Bedeli IMDb'de 1. Zaten daha fazla bir şey anlatmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Zibilyon kez izlediğim filmdir kendisi. Hala da açar izlerim. Önerime gelecek olursak Yeşil Yol. Esaretin bedelinden sonra bu film geliyor. 8.6 IMDb puanı var.