Discord Üstünden tehdit ediliyorum

Hocam gülme emojisi atıp engelleyin iyice deliye dönerler, hesap çalınmasından endişeliyseniz 2FA açın hiçbir şekilde erişemezler.

Tesellilerinize teşekkürlerimi sunuyorum lakin içimde ki korkudan besleniyorsa bende içimdeki korkuyu nasıl aç bırakabilirim? Yani nasıl rahatlatabilirim kendi mi?
Müzik falan dinle ruhunu rahatlatır.

Tesellilerinize teşekkürlerimi sunuyorum lakin içimde ki korkudan besleniyorsa bende içimdeki korkuyu nasıl aç bırakabilirim? Yani nasıl rahatlatabilirim kendimi?

Aaaa tüh elektrikler kesildi:

Birden Discord bağlantın kayboldu gitti. Discord'dan çıkış yapın gitsin. Gereksiz korku zamanla kesilecektir.

Dostum böyle şeyleri ciddiye alma, bunları yazanın yaşı yüksek ihtimalle 9 - 12 arası bir şeydir. Kullanıcı ID'si dediğimiz şey direk kullanıcıya sağ tıklayıp da öğrenilebilen bir şey. Panelle tehdit edilmekten de korkmana gerek yok.

Bu arada aldığım SS'lerde bir şey fark ettim. Beni tehdit ettiği konuşmada incelememe göre; her hadi madem evimin adresini biliyorsun nerede oturuyor muşum? Gibi sorular sorunca hemen konuyu değiştiriyor, blöfüne devam ediyor. Araştırmalarıma göre de gerçek bir panelci veya hacker blöf yapmaz, korkutmaya çalışmaz, direkt hamlesini yapar mış. Her neyse içim şu an daha rahat. Ve dedikleriniz gibi bu tür korkutmacaları genelde çocuklar anne babalarından gereken sevgiyi göremedikleri için acısını sosyal medyadaki masum insanlardan çıkarıyorlar.

Hiçbir şey yapamaz. Muhtemelen hayatını 7/24 Discord'da geçiren anasına babasına faydası olmayan +100 kilo bir şahıs. Kiralık katil kiralayacak parası bile yoktur onun hiç korkmanıza gerek yok.

Bir şey yapamaz, yüksek ihtimalle yalnızca 15 yaşında bir çocuk. Kiralik katil tutacakmış he. Gül geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…