Discord Üstünden tehdit ediliyorum

Çoluk çocuğun uğraştığı şeye bak, engelle geç.
Biz zamanında mahalle mahalle gezip misket, beyblade, top oynardık, klavye mafyası bunlar.

Bunların hem IQ hem yaşı çok fazla olmadığı için dediklerinin birini bile yapamaz.
Dalga geçip engeli basabilirsin. Discord'u öyle tiplerle uğraşmamak için kullanmıyorum.Zaten kullanmıyordum bahanem oldu

Bana arada bir açık adresimi söyleyip tehdit ediyorlar; ben de “ok” yazıp engelliyorum sadece. Allah aşkına, ne yapabilir sence? Kapısının kilidini kilitleyip maske takan 15–16 yaşında bir çocuk. Bulsa bulsa adres ve telefon numarası bulur; bu da zaten herkeste var. Bu kadar paranoyak olmayın, kafayı yersiniz.

Kiralık katil tutabilecek bağlantıları ve parası olan adam seninle uğraşacak kadar boş birisi olabilir mi sence? İçini böyle rahatlatabilirsin. Sen kimsin de Polat Alemdar işini gücünü bırakıp seninle uğraşacak?

Bunu yapan kişi 18 yaşında bile değildir, emin olabilirsiniz. Korktuğunuzu da belli etmeyin. Bu ruh hastaları, mağdurların korkularından besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…