Çözüldü UTM macOS Sierra sanal makine "Guest has not initialized the display" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaReis_00

Uzman
Merhaba,

UTM kullanarak macOS Sierra sanal makinesini kurmaya çalışıyorum ancak başlangıçta "Guest has not initialized the display" hatası alıyorum. Sanal makine ayarlarını kontrol ettim ve grafik aygıtı ile ilgili her şey normal görünüyor ancak hala bu hatayı alıyorum. Başka bir sanallaştırma yazılımı kullanmak istemiyorum. Hatayı çözmek için önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 99
Çözüm
Emulated display Card ayarını değiştirip dener misiniz?

Olmazsa edit > System altından QEMU sürümünü değiştirin.

Hocam, emulated display card kısmında tüm deneyebildiklerimi denedim. Hepsinde olmadı; bazılarında farklı hata verdi, bazıları ise hata vermedi ama ekran gözükmüyordu. QEMU olayında ise aynı şekilde birkaç tane denedim. Ancak hepsini denemem en az 1-2 saat sürer gibi, çünkü 100'den fazla seçenek var. Ayrıca her değiştirdiğim zaman tüm ayarlar sıfırlanıyor.

Buna ek olarak, değişik bir şey yapmayı denedim. Makinenin architecture kısmında X86_64 ayarını seçtim ve makineyi başlattım. Boot ekranında başladım ve command + B'ye basmam söylendi. Ben de bastım, fakat 'could not read the boot disk' ve 'no bootable device' falan dedi.

Sizce bootable device ile alakalı bir sorun olabilir mi?
Emulated display Card ayarını değiştirip dener misiniz?

Olmazsa edit > System altından QEMU sürümünü değiştirin.

Hocam, emulated display card kısmında tüm deneyebildiklerimi denedim. Hepsinde olmadı; bazılarında farklı hata verdi, bazıları ise hata vermedi ama ekran gözükmüyordu. QEMU olayında ise aynı şekilde birkaç tane denedim. Ancak hepsini denemem en az 1-2 saat sürer gibi, çünkü 100'den fazla seçenek var. Ayrıca her değiştirdiğim zaman tüm ayarlar sıfırlanıyor.

Buna ek olarak, değişik bir şey yapmayı denedim. Makinenin architecture kısmında X86_64 ayarını seçtim ve makineyi başlattım. Boot ekranında başladım ve command + B'ye basmam söylendi. Ben de bastım, fakat 'could not read the boot disk' ve 'no bootable device' falan dedi.

Sizce bootable device ile alakalı bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…