Keşfediliyor Üye kara listeye eklendiği zaman bıraktığı ifadeler de gözükmesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Görkem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Hele bir tane üye var, ismini vermeyeceğim ama bir gün fena patlayacağım ona. Ne öneri verirsem vereyim beğenmeme atıp duruyor. Hayır, daha iyi bir öneri de yapmıyor ya da karşıt görüş de sunmuyor, öylesine beğenmeme atıp çıkıyor.

Gelmesi gerek. Bazıları kafaya takıp insanları rahatsız etmek için bilerek ifade bırakabilir. İleride de üye arttıkça sorunlar çıkabilir bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana daha musallat olmamış demek ki bizim padişahlardan bir tanesi.
Bana da daha olmadılar. Gerçi Technopat'ta birileri vardı. Koyun gibi tek fikre takılı kalmışlar benimkine saygı duymuyorlardı. Direkt blockladım.

Hatta bir de sayfa sayılarının orada “göz ardı edilen içeriği göster” gibisinden bir yazı yazıyor. Onun da kaldırılması lazım bence, neden göz ardı ettiğim birinin mesajına bakmak isteyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fotoğraftaki o bahsettiğiniz değil yalnız. Siz sayfayı yenilememişken yeni bir mesaj geldiğinde çıkıyor bu.

Bildirim gelmesini kaldırabiliriz ama verilerde eşitsizlik yaratacağı için tamamen kaldırmayı uygun bulmuyorum açıkçası.

Her ne kadar sinir bozucu olsa da buranın forum sitesi olduğunu unutmayalım. Sosyal medya odaklı engelleme sisteminin gelmesi mümkün değil. Bazı şeyleri illaki göz ardı etmeye gerek yok. Kendiniz de göz ardı edebilirsiniz ciddiye almayarak.

İfadeler: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…