Keşfediliyor Üye kara listeye eklendiği zaman bıraktığı ifadeler de gözükmesin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Görkem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Dediğine göre o zaman konuları veya kişileri de göz ardı etme seçeneği de olmamalı.

Hocam bence sosyal medya üzerindeki gibi "engelle" seçeneği gelse, engellediğimiz üyeler ile birbirimizi göremeden rahatça Techolay Sosyal üzerinde gezinebiliriz.

"Göz ardı etmek" pek bir şey sunmuyor çünkü. Aynı boş insanın saçma mantıksız yazılarını yine görmeye devam ediyoruz "Göz ardı edilen içeriği göster" dediğimizde. Eğer birini göz ardı ediyorsanız, zaten o kişiye tolerans göstermek istemiyorsunuzdur.

Kimsenin zevk olsun diye birini göz ardı ettiğini de düşünmüyorum. Kara listeye alınmak için bile efor sarf edilmesi gerekiyor, bunun için harcanan çabanın da foruma katkısı olabilir mi? Kara listeye alınan kişinin de kendine sorması gerek "ben nerede yanlış yapıyorum da tepki alıyorum?" diye.

Açıkçası evet, ben de göz ardı etme seçeneğinin direkt kullanıcıyı engelleme seçeneğine dönüşmesi düşüncesindeyim. Göz ardı etmek bende bir şeyleri çözümlemiyor pek. Tek bir tuşa basarak da yazdığı şeyleri görebiliyorum.

@Liberteen, bunun direkt forum ahlakına aykırı olduğunu söyleyebilirim ki XenForo'nun kendisi de desteklemiyor. Sosyal medya adı üstünde sosyal medya ancak forumlarda bilgi paylaşılır. Diyelim ki sinir olduğunuz bir adam, gerçekten forum için faydalı bilgi paylaştı. Eğer tamamıyla engelleme özelliği olsa siz de o bilgiyi göremeyeceksiniz. Bazı şeylerin gereksiz yere kafaya takıldığını düşünüyorum şahsen.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. İşe yarar bilgileri kaçırabiliriz.

O da bir ihtimal. Çoğu zaman insanlar trolleri görmemek için göz ardı ediyor ama yine de evet, haklısınız.

İfadeler: 143
Çabuk gelsin bu öneri. Ek olarak göz ardı edilen içeri göster seçeneği de çıkmasın bir zahmet.
Bugün rastgeldiğim trollerden sonra artık sabrım taştı ve bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Madem engelliyoruz bari adamakıllı engelleyelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…