Uygulamam için seslendirmen arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isugamita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
  • Etiketler Etiketler
    aranıyor
İngilizce ve Türkçe için kişi bulana kadar.

Ya da toplam başvurular 10'u geçtiğinde. Her iki dili yapabilenler için 1, yapamayan olursa 2 kişi.

Hocam ben ikisi için de kayıt yapabilirim ya bugün ya da yarın yapacağım yalnız olursam yaparım da milletin içinde ses kaydetmeye çekiniyorum

İngilizce ve Türkçe için kişi bulana kadar.

Ya da toplam başvurular 10'u geçtiğinde. Her iki dili yapabilenler için 1, yapamayan olursa 2 kişi.

Yolladım hocam, bakabilirsiniz. Telaffuz falan mükemmel de ses tonu tam uymuyor

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Yolladım hocam bakabilirsiniz.

İngilizce konusunda değil ama Türkçe olarak yardımcı olabilirsiniz hocam.

Bana uyar hocam, sağ olun. İngilizce konuşurken sesim inceliyor bir de tam uymuyor uygulama için

@isugamita hocam bu arada iletişimi nereden kuracağız?

Yolladım hocam bakabilirsiniz.

Bana uyar hocam, sağ olun. İngilizce konuşurken sesim inceliyor bir de tam uymuyor uygulama için

@isugamita hocam bu arada iletişimi nereden kuracağız?

Verdiğiniz Reddit hesabı üzerinden iletişime geçebilirim, buradaki kurallar Technopat'tan ne kadar farklı bilmiyorum o nedenle dış kaynak vermem uygun olmayabilir.

Gönüllü buldum ilginiz için teşekkürler.

Uygulamayı denemek isteyenler buradan deneyebilir.

Uygulamayı indirecekler lütfen Google Play taramasını yapsın

@deniz745 @THE KEROXEA

@deniz745 @THE KEROXEA E-postalarınızı otomatik olarak tester olarak ekliyorum, Play Store'da erişebilen ilk sizler olacaksınız

Ayrıca 13 tester kuralı var, yayınlayabilmek için cihazınızda 14 gün tutmanız lazım uygulamayı. O yüzden bana yardımcı olursunuz o konuda

Son düzenleme:

Adı ne? Ben göremedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…