moneypenny

Üyecik
Merhaba. Uygun fiyatlı bir fotoğraf makinesi arıyorum. Fotoğrafçı vs. değilim günlük kullanım için alacağım. Zevk için yani. Polaroid GO Gen 2, Polaroid Now Gen 3 ve Fujifilm Instax Mini 12 kameralarına baktım hoşuma gitti 3-5 bin TL bandındalar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka bir fotoğraf makinesi var mı? Anlık olmak zorunda değil dijital de olabilir. 3-5 bin TL bandında alabileceğim en iyisi hangisi?

Merhaba. Uygun fiyatlı bir fotoğraf makinesi arıyorum. Fotoğrafçı vs. değilim günlük kullanım için alacağım. Zevk için yani. Polaroid GO Gen 2, Polaroid Now Gen 3 ve Fujifilm Instax Mini 12 kameralarına baktım hoşuma gitti 3-5 bin TL bandındalar. Bu fiyata önerebileceğiniz başka bir fotoğraf makinesi var mı? Anlık olmak zorunda değil dijital de olabilir. 3-5 bin TL bandında alabileceğim en iyisi hangisi?
- Canon PowerShot SX620 HS
- 20.2 MP çözünürlük
- 25x optik zoom
- Wi-Fi ve NFC bağlantısı ile paylaşım kolaylığı

- Nikon Coolpix A1000
- 16 MP çözünürlük
- 35x optik zoom
- 4K video kaydı yapma imkanı

- Sony Cyber-shot DSC-WX500
- 18.2 MP çözünürlük
- 30x optik zoom
- 180 derece dönen LCD ekran ile selfie çekim imkanı

Bu modeller, günlük kullanım için uygun fiyatlı ve pratik seçeneklerdir. Hangisinin en iyi olduğuna karar vermek için hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu göz önünde bulundurabilirsiniz.