Uygun fiyatlı, IPS panel 2. monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kissofdeath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 850

Kissofdeath

Deneyimli
Arkadaşlar Asus'un 4K 32 inç OLED monitörünü alacağım. Bunu film ve oyunlar için kullanacağım. Bu monitörün yanında bir tane de webde gezinmek için ucuz bir monitör almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Birçok marka OLED yanmasına karşı korumalı ve panellerine garanti veriyor, günde 20 saat webde gezinmediğini düşenerek böyle aksiyonlara gerek yok bence.

Uygun dediğiniz şöyle bir şey olabilir ama boyut ne kadar istersiniz?

Ben bu monitör olsam 4K OLED monitörün yanında utancımdan çalışmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun dediğiniz şöyle bir şey olabilir ama boyut ne kadar istersiniz?
Boyut konusunu da sizlere sormak istiyorum açıkçası çünkü bir türlü karar veremedim. Ana monitör 32 inç olacağı için onunla beraber estetik bir görüntü olması açısından 32 inçlik ips bir monitör mü alsam yoksa 24 inç mi alsam bilmiyorum. Siz ne dersiniz ? 32 inç ips alırsam eğer çözünürlüğü 1080p alırım fakat görüntü bulanık olur diyenler var. 4K alırsam da bu sefer çok para gider. Aklım çok karışık kısacası.

Boyut konusunu da sizlere sormak istiyorum açıkçası çünkü bir türlü karar veremedim. Ana monitör 32 için olacağı için onunla beraber estetik bir görüntü olması açısından 32 inçlik ips bir monitör mü alsam yoksa 24 inç mi alsam bilmiyorum. Siz ne dersiniz ? 32 inç ips alırsam eğer çözünürlüğü 1080p alırım fakat görüntü bulanık olur diyenler var. 4K alırsam da bu sefer çok para gider. Aklım çok karışık kısacası.
Para sıkıntın yoksa 32 2K al.
Çünkü benim attığım gibi bir şey absürt duracak 32 inchin yanında. Dik kullanırsan garip durmaz.

Birçok marka oled yanmasına karşı korumalı ve panellerine garanti veriyor, günde 20 saat webde gezinmediğini düşenerek böyle aksiyonlara gerek yok bence.

Ben bu monitör olsam 4K Oled monitörün yanında utancımdan çalışmazdım.
Evet doğru söylüyorsunuz. Hatta şunu da ekleyim. 8-5 çalışan birisiyim. Pc'yi sadece akşamları açık tutacam. Fakat yine de içim rahat etmiyor. Hem bir yandan da şöyle düşünüyorum. İki monitörü üst üste koyarım monitör koluyla beraber. Üstteki ucuz olandan yayın açar izlerim bir yandan.Diğer oled monitörle de oyun oynarım diye düşündüm.

Para sıkıntın yoksa 32 2K al.
Çünkü benim attığım gibi bir şey absürt duracak 32 inchin yanında. Dik kullanırsan garip durmaz.
Hocam üst üste koymayı düşünüyorum yine de çok mu sırıtır 24 inç 1080p bir monitör ? Üste koyduğum 24 inçle youtube twitch gibi platformlarda yayın izleyip alttaki oledle de oyun oynamayı düşünüyorum.

İlk monitörün asus ise diğerini de asus olarak madem.
Hocam 27 inç 1080p bulanık olur diyorlar. 24 inç 1080p alsam daha iyi olmaz mı ? Ve evet 2.monitörü de asus alsam iyi olur doğru diyorsunuz.

27 inç kullanıyorum. 1080P monitöre 30 santimden bakmayacaksan arada fark hissetmezsin.
Monitör kolu kullanacağım için mesafeyi ara sıra kısa tutabilirim hocam. Ben garantiye alıp 24 inç alayim diyorum da siz sırıtır falan diye mi önermiyorsunuz ? Yani estetik olarak kötü mü durur ikisi üst üste.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt