Uygun fiyatlı masa lambası önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pawEn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    masa önerisi
@pawEn Güzel duruyor, farklı renk seçenekleri de var mış ve şiddeti ayarlanabiliyormuş. Kullanmaya uygun bir ortamın varsa alınabilir fakat şarjı biraz kısa geldi bana. Ayrıca ürün ömrüne de 15K saat denmiş, günde 2 saat kullanırsan 1 yıldan çok daha kısa sürede ömrünü dolduyor.

Edit: @pawEn Hocam emoji atınca gördüm şimdi. Kullanım süresi anormal bir şekilde kısa gelmişti, fiyatından kaynaklıdır demiştim ama şimdi bakınca saat olarak yazmama rağmen dakika olarak hesabını yaptığım içinmiş. Günde 2 saat kullanırsanız 20 yıl civarı ömür sunuyor. Finaller ile uğraşıyordum, kafam dağınıktı biraz. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
@yunus bir fikriniz var mi hocam?

Bu ürünü iş yerinde ustaların tezgahlarda kullanmıştık. Mıknatısı sağlam fakat yorumlardada yazdığı gibi açılı kullanırken düşebiliyor. Biz çift taraflı bant ile sabitlemiştik. USB ile şarj oluyor. 150 TL'lik ürün için gayet yeterli bence.

Cata markası kaliteli marka fakat çoğu ürünü çin üzerinden geliyor, kutulamasını türkiyede yapıyorlar.

Son düzenleme:
Markası Gold Royal'miş. Mio Ticaret bilmem ne adlı satıcı hep öyle demiş soru-cevap kısmında. Cata olsa direkt alacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…