Uygun fiyatlı operatör ve paket önerisi

enversosa

Uzman
Makaleler
2
Merhaba, şu anda Turkcell'den 525 küsur fiyata paket kullanıyorum ve bu benim için aşırı fazla, Turkcell'de daha uygun fiyatlı paket yokmuş net GSM'e geçmek istiyordum ama artık oradan abone almıyorlarmış sanırım öyle gördüm ayrıca sayfalarında da SIM kart alma ya da mobil hat alma gibi seçenek kalkmış. Daha önce fenercell, Türk Telekom gibi TT altyapısı kullanan operatörlere geçtim ama deneyimim rezaletti. İnterneti 10 Mbit'ten daha az ve sinyal 2-3 diş falan oluyordu. Mecburen yine öyle olacak sanırım, bir süre dayanırım yapacak bir şey yok.

Minimum 5-6 GB internet olması yeterli. Dakika ve SMS'in çok önemi yok fiyat olarak en fazla 300 civarı olabilir ama daha uygun olursa çok güzel olur eğer varsa 150-220 TL civarlarında daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

1737980414793.webp

Kullanan kişiler önermişti forumda.

Geçen ayki fırsatları kaçırmışsınız. Bir dahaki fırsat dönemlerine kadar faturasız bir hatta geçmek en mantıklısı. BimCELL geçin. Ben de 3 sene kadar kullandım, pek bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.

Her taahhüt dönemi bittiğinde numaranızı farklı operatöre taşıyın aynı hatta ne kadar durursanız o kadar zarar edersiniz misal siz 250 liralık paketle başlarsınız taahhüdünüz biter aynı firma size der ki 350 aşağısında paket olmuyor orada devam ederiniz oysaki hattınızı taşırsanız diğer firma size 200 liraya dahi paket verebilir. Her sene operatörünüzü değiştirin.

En iyi operatör geçiş yapacağınız operatördür. Güncel sistemde her sene taahhütünüz bittiği zaman diğer operatörlere geçip onları kullanmak çok daha mantıklı. Bimcell faturasız güzel paketler veriyor ama ben BIM şubelerine girip o işlerle uğraşmaya üşendiğim için Turkcell-Vodafone arasında gidip geliyorum. Bu sene Vodafone geçtim, taahhütüm bitince tekrar Turkcell döneceğim.

Türk Telekom'da da güzel paketler varmış, faturalı 5 GB + 5 GB internetli paket 195 TL diyor. Sizce yine de BİMCELL'e mi geçmeliyim?

Bu da fena değil gibi şu an için. BİMCELL'de ek aylık 20 TL telsiz kullanım ücreti de var fiyata dahil değil.

Evet hocam, ikisi de aynı baz istasyonlarını kullandığına göre fark etmeyecektir diye düşünüyorum. İkisinden birini tercih ederim muhtemelen, BİMCELL geçersem de 6 GB olan paketi alırım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Türk Telekom'da da güzel paketler varmış, faturalı 5 GB + 5 GB internetli paket 195 TL diyor. Sizce yine de BİMCELL'e mi geçmeliyim?
Hocam müşteri hizmetlerini arayarak pazarlık yapın. Sizi müşterisi yapabilmek için elinden gelen her şeyi yapmak zorunda çünkü. Prim alıyorlar :).

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt