michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 3 Şubat 2026 #11 inters0 dedi: Outemu Silent Peach Genişletmek için tıkla... Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim.
inters0 dedi: Outemu Silent Peach Genişletmek için tıkla... Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim.
KS KS inters0 Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 541 Beğeniler 102 3 Şubat 2026 #12 michaelscofield dedi: Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim. Genişletmek için tıkla... Çok sevinirim hocam, ses testine başlamadan önce fareyle tiklama yapabilir misiniz? Ses düzeyini ona göre net olcebilirim belki. Ayrıca diğer sorularim hakkında ne düşünüyorsunuz? michaelscofield dedi: Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 3 Şubat 2026
michaelscofield dedi: Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim. Genişletmek için tıkla... Çok sevinirim hocam, ses testine başlamadan önce fareyle tiklama yapabilir misiniz? Ses düzeyini ona göre net olcebilirim belki. Ayrıca diğer sorularim hakkında ne düşünüyorsunuz? michaelscofield dedi: Benim elimde var bunlardan, gayet sessiz. Sessizlik için alıyorsanız bence alınır. Merak ediyorsanız klavyeye takıp video atabilirim. Genişletmek için tıkla...
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 3 Şubat 2026 #13 inters0 dedi: Çok sevinirim hocam, ses testine başlamadan önce fareyle tiklama yapabilir misiniz? Ses düzeyini ona göre net olcebilirim belki. Ayrıca diğer sorularim hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Switchleri bulamadım evde. Arayayım biraz bulursam dönüş yapayım.
inters0 dedi: Çok sevinirim hocam, ses testine başlamadan önce fareyle tiklama yapabilir misiniz? Ses düzeyini ona göre net olcebilirim belki. Ayrıca diğer sorularim hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Switchleri bulamadım evde. Arayayım biraz bulursam dönüş yapayım.
KS KS inters0 Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 541 Beğeniler 102 3 Şubat 2026 #14 michaelscofield dedi: Switchleri bulamadım evde. Arayayım biraz bulursam dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam
michaelscofield dedi: Switchleri bulamadım evde. Arayayım biraz bulursam dönüş yapayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam