Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.789 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.760 Yer Bursa, Turkey 25 Nisan 2024 #11 4319 dedi: Millenicom tarafında sıkıntı yoktu ancak daha ucuz bir tarife bulmak istediğimden ötürü tercih ettim. (Aile evi olunca) Bundan önce de TurkNet kullandım ping değeri Türk Telekom'dan daha iyi olması şaşırtmıştı. Sıra sıra deneyimliyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben Turksat Kablonet kullanıyorum memnunuz ailecek. Bölgenizde var ise kampanya olabiliyor.
4319 dedi: Millenicom tarafında sıkıntı yoktu ancak daha ucuz bir tarife bulmak istediğimden ötürü tercih ettim. (Aile evi olunca) Bundan önce de TurkNet kullandım ping değeri Türk Telekom'dan daha iyi olması şaşırtmıştı. Sıra sıra deneyimliyorum bakalım. Genişletmek için tıkla... Ben Turksat Kablonet kullanıyorum memnunuz ailecek. Bölgenizde var ise kampanya olabiliyor.
KS KS 4 4319 Deneyimli Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 639 Çözümler 9 Beğeniler 619 25 Nisan 2024 #12 Beyazıt dedi: Ben Türksat Kablonet kullanıyorum memnunuz ailecek. Bölgenizde var ise kampanya olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cadde farkıyla Kablonet kullanamıyoruz. Biraz eski bir mahalledeyiz ve altyapıyı bulduğumuza şükrediyoruz diyelim. Millenicom ile aynı değerlerde gidiyor bakalım gidebildiğimiz yere kadar. Son düzenleme: 26 Nisan 2024
Beyazıt dedi: Ben Türksat Kablonet kullanıyorum memnunuz ailecek. Bölgenizde var ise kampanya olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Cadde farkıyla Kablonet kullanamıyoruz. Biraz eski bir mahalledeyiz ve altyapıyı bulduğumuza şükrediyoruz diyelim. Millenicom ile aynı değerlerde gidiyor bakalım gidebildiğimiz yere kadar.