Uygun fiyatlı ve fazla parçalı LEGO önerisi

Enesxcd06 29

Uzman
Merhaba, yeni bir hobim oluşuyor galiba. LEGO'lara merak sardım. F1 araçları veya Minecraft Creeper gibi figürler hoşuma gidiyor. Araştırma sürecindeyim ancak karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Sık sık LEGO indirimi paylaşıyorum, takip edersen bu set 2.000 TL'ye falan alınabiliyor indirimde.

Parça başına fiyat bayağı uyguna denk geliyor. Set de güzel. Eğer Technic yapabilirim dersen öneririm. Technic setleri diğerlerine göre biraz karışık ve zordur. Özellikle parça takarken parmakların çok acır.

Şu set de 3.500'e falan alınabiliyor indirim ve ekstra kod ile. Retired olacak, fiyatı da artar.

F1 seviyorsan 200-300 parçalık F1 Speed Champions serisi var, 800-1.000 liraya alınıyor.

Bir tık daha büyük F1 istersen Icons serisi eski F1 araçları var.

Hocam bu for GT ilgimi çekti indirim yakalarsam alabilirim F1 araçları da ilgimi çekiyor ve galiba daha ucuz rica etsem birkaç güzel model önerebilir misiniz?

Hocam bu for GT ilgimi çekti indirim yakalarsam alabilirim F1 araçları da ilgimi çekiyor ve galiba daha ucuz rica etsem birkaç güzel model önerebilir misiniz?
Speed Champions F1 yazarsan çıkar.

Toplam 10 set var 2025 setinden. Ekstradan Audi ve APXGP var.

Dediğim gibi indirim veya kod beklemek daha iyi olur, bunlar 700-800'e alınıyor çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…