I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar selam, Tüm emülatörleri denedim, aynı hatayı alıyorum. CMD komutları da denedim olmuyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2025
Arkadaşlar selam, Tüm emülatörleri denedim, aynı hatayı alıyorum. CMD komutları da denedim olmuyor. Ne yapabilirim?
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 25 Ekim 2025 #2 izzetbaku dedi: Arkadaşlar selam, Tüm emülatörleri denedim, aynı hatayı alıyorum. CMD komutları da denedim olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hyper-V açık mı sende? Windows özellikleri aç veya kapat kısmına giderek Hyper-V seçimini kaldırıp tekrar deneyin.
izzetbaku dedi: Arkadaşlar selam, Tüm emülatörleri denedim, aynı hatayı alıyorum. CMD komutları da denedim olmuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hyper-V açık mı sende? Windows özellikleri aç veya kapat kısmına giderek Hyper-V seçimini kaldırıp tekrar deneyin.
KS KS I izzetbaku Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 42 25 Ekim 2025 #3 Hesenoff044 dedi: Hyper-V açık mı sende? Windows özellikleri aç veya kapat kısmına giderek Hyper-V seçimini kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... O yazı mende görsenmir cmd ile tamam bağlamışam yene hata gelir
Hesenoff044 dedi: Hyper-V açık mı sende? Windows özellikleri aç veya kapat kısmına giderek Hyper-V seçimini kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... O yazı mende görsenmir cmd ile tamam bağlamışam yene hata gelir
H Hesenoff044 Uzman Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 398 Çözümler 2 Beğeniler 114 25 Ekim 2025 #4 izzetbaku dedi: O yazı mende görsenmir CMD ile tamam bağlamışam yene hata gelir. Genişletmek için tıkla... Ben azerice yazamıyorum maalesef. Ancak bunu yolları var. Ben bir tanesini buldum. 1.Windows arama kısmına gelip CMD yazın ve karşınıza çıkan CMD uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. 2.Açılan CMD ekranında "bcdedit /set hypervisorlaunchtype off"komutu yazıp enter düğmeye basın. Eğer"the operation completed successfully"yazısı gelirse CMD ekranı kapatabilirsiniz. 3.Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp sorunu çözülüp-çözülmediği kontrol edin. Video da bunu söylüyor ingilizce olarak. Link: Sorun devam ediyorsa atacağım olan videoyu izleyip adımları uygulayın. Link: Son düzenleme: 25 Ekim 2025
izzetbaku dedi: O yazı mende görsenmir CMD ile tamam bağlamışam yene hata gelir. Genişletmek için tıkla... Ben azerice yazamıyorum maalesef. Ancak bunu yolları var. Ben bir tanesini buldum. 1.Windows arama kısmına gelip CMD yazın ve karşınıza çıkan CMD uygulamasını yönetici olarak çalıştırın. 2.Açılan CMD ekranında "bcdedit /set hypervisorlaunchtype off"komutu yazıp enter düğmeye basın. Eğer"the operation completed successfully"yazısı gelirse CMD ekranı kapatabilirsiniz. 3.Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp sorunu çözülüp-çözülmediği kontrol edin. Video da bunu söylüyor ingilizce olarak. Link: Sorun devam ediyorsa atacağım olan videoyu izleyip adımları uygulayın. Link: