Uyurken bir anda yanmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 112

Michael MYERS

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Haddonfield, Illinois
Başlıktan hiçbir şey anlamadınız normal olarak ben bir açıklayayım.
Gece uyuyordum böyle bir anda göbeğimin üst tarafına göğsümün tam alt ortasına sanki 1000 derece bir şey dokundurmuşlar gibi yandı. Büyük bir alan gibi değil böyle küçük bir noktada gibiydi yanma hissi.
Acaba rüya mı görüyorum diye düşündüm ama yok yani bayağı yandı birkaç dakika. Şu an bir şey yok ama niye öyle oldu bilmiyorum yaşayan var mı böyle saçma sapan bir durum?

Düzenleme: Bu arada biraz biraz hatırladım rüyamda arkadaşım şaka olsun diye bana şok cihazı basmıştı ondan olabilir ama bayağı gerçek bir yanma hissiydi. Rüyadan uyandım reeldeyim ama hâlâ yanıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece uyuyordum böyle bir anda göbeğimin üst tarafına göğsümün tam alt ortasına sanki 1000 derece bir şey dokundurmuşlar gibi yandı. Büyük bir alan gibi değil böyle küçük bir noktada gibiydi yanma hissi.
Acaba rüya mı görüyorum diye düşündüm ama yok yani bayağı yandı birkaç dakika. Şu an bir şey yok ama niye öyle oldu bilmiyorum yaşayan var mı böyle saçma sapan bir durum?

Düzenleme: Bu arada biraz biraz hatırladım rüyamda arkadaşım şaka olsun diye bana şok cihazı basmıştı ondan olabilir ama bayağı gerçek bir yanma hissiydi. Rüyadan uyandım reeldeyim ama hâlâ yanıyordu.

Rüyanin etkisinde kalmış olabilirsiniz benim de rüyadan dolayı bacağıma kramp girmişti çok kötü.

Bu bazen bana da oluyor sebebini bilmiyorum. Tam uykuya geçeceğim sanki ağustos sıcağındayım gibi müthiş bir sıcaklık oluyor anlık sonra geçiyor.Ama sizin durum rüyanızla ilgili de olabilir.

Bu bazen bana da oluyor sebebini bilmiyorum. Tam uykuya geçeceğim sanki ağustos sıcağındayım gibi müthiş bir sıcaklık oluyor anlık sonra geçiyor.Ama sizin durum rüyanızla ilgili de olabilir.
Yok hocam öyle sıcaklık anlamında bir yanma değil. Aniden böyle tam yuvarlak bir noktaya çok sıcak bir şey değdirmişler gibi oldu. Büyük ihtimalle rüyadan. Şok cihazı degdirildiğinde nasıl hissedildiğini öğrenmiş oldum.

Rüya ile gerçek arasını anlayamıyor bazen insan bende rüyalandığımda yani malum olay ortalık çok fena batmıştı gerçeklik ile rüyayı ayırt edemiyor insan.

Sizinkide psikolojik olarak öyle düşünmenizden dolayı hissetmiş olabilirsiniz. Beyin kolay manipüle edilebilir.

Bana da 1 ay önce 1 kere oldu. Birebir aynı olay. Ne olduğunu tam olarak anlıyorum hocam. Bir daha olmadığı için hastahane yolu tutmadım.

Rüyadan dolayı öyle olmaz. Tam aksine yanma hissini yaşadığın için rüyanda öyle bir şey görürsün. Örneğin uyurken kolumun üstüne yatmışım ve epey uyuşmuştu. Rüyamda ise kolumu bir köpek ısırıyordu. O şekilde uyandım ve kolumun uyuşmuş olduğunu fark ettim.

Senin yaşadığın şeyin nedenini anlayamadım. Belki bir kas sıkışması olmuştur anlık, bilemedim. Tekrar ederse belki bir göğüs doktoruna görünürsün.

Göğüsteki kıllar kıyafete, çarşafa vesaire sıkışıp anlık hareketle çekilmiş ve o acıyı beyin rüyada alev tutulmasıyla ilişkilendirmiş bence. Alarm çalarken rüyanda alarma benzer gürültüler gelir, biri uyan diye yemeğe çağırırken rüyanda da kritik bir şeyler olmaya başlar gibi gibi gerçek hayattakiler rüyayı şekillendirir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt