Yumuşaklık benim için dezavantaj değil, tersine böyle daha iyi hissettiriyor bana. Ledleri çok aktif kullanmam ya genelde kapatırım. Ses olarak nasıl hocam, 2-3 ay sonra çok gürültülü hale geldi mi?

Yok hocam sıfır haliyle şu an gram fark yok. Tek fark LED'ler dediğim gibi ama o da çok önemli değil zaten tuşlar ışık geçirmiyor.

Sitenin sahibinin telefon numarasını tarafınıza iletebilirim. Problemimi kendisiyle iletişime geçerek çözebildim geç de olsa. Geçmiş olsun.

Sitenin sahibinin telefon numarasını tarafınıza iletebilirim. Problemimi kendisiyle iletişime geçerek çözebildim geç de olsa. Geçmiş olsun.
Kaan bey bende arkadaş ile aynı sorunu yaşıyorum. Rica etsem sitenin sahibinni telefon numarasını banada iletebilirmisiniz.

Güncelleme: Bugün klavyem tarafıma teslim edildi. Şu anda o klavyeden yazıyorum ve fiziksel veya yazılımsal olarak herhangi bir sorunu yok. Temiz. Sadece mekanik klavyeden sonra böyle membran ve kompakt bir klavyeye alışmak lazım. Zamanla olur o da. Aşırı sessiz.

Her ne kadar Gank aşırı ilgisiz olsa da en azından parasını verdiğim ürünü alabildim.

Yumuşaklık benim için dezavantaj değil, tersine böyle daha iyi hissettiriyor bana. Ledleri çok aktif kullanmam ya genelde kapatırım. Ses olarak nasıl hocam, 2-3 ay sonra çok gürültülü hale geldi mi?
Merhaba aynı durumu yaşıyorum durumu nasıl çözdünüz ?

Son düzenleme: