Auldey en kaliteli RC markasıdır hocam yıllardır Auldey RC araç koleksiyonu yaparım Flash and Dash serilerinden beridir daha sağlam ve güçlüsünü görmedim. Auldey Race-Tin serisinde büyük RC araçları bulabilirsiniz. Formula isterseniz Flash and Dash 2, minik ama hızlı yarış arabaları isterseniz Flash and Dash 3 serisine bakmanızı öneririm.

Fiyatları bayağı tuzlu ama kalitesi de bir o kadar iyi.

Bütçe maksimum 750-1K
5 yaşındaki yeğenim için alacağım, halıda falan takılmasın diye offroad tekerli istiyoruz, şarjı 1 saate yakın olması da tercih sebebidir. Ben şunu buldum hem fiyatı iyi geldi hem özellikleri, siz ne dersiniz?

Bu bütçedeki araçlardan vaat edilenleri beklemeniz zor bu bütçe içindeki araçlar idarelik basit araçlar oluyor kaliteli şeyler 15-20kdan başlıyor.

@korro Yorumlar gayet iyi. Bu bütçede vaadetmesi gereken şeyleri verebiliyor anlaşılan. Bence attığınız alınabilir.

Bu bütçedeki araçlardan vaat edilenleri beklemeniz zor bu bütçe içindeki araçlar idarelik basit araçlar oluyor kaliteli şeyler 15-20kdan başlıyor.

O dediğiniz ürünler bir çocuğun kullanabileceği ürünler değil zaten. Bende mevcuttu. 1 tekeri avuç içimle elim arası bir genişlikteydi.