Yer
Turkiye
23 Temmuz tarihinde aldığım SteelSeries Prime farenin yan tuşların bir tanesinde çift tıklama ve scrollunda tıklamama sorunu var. Ürünün fişi kutusu her şeyi duruyor fakat şu an kaldığım yerde MediaMarkt mağazası bulunmuyor. Ürünün değişimi olur mu yoksa tamiri vs. mi olur? İşlemi nasıl yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
23 Temmuz tarihinde aldığım SteelSeries Prime farenin yan tuşların bir tanesinde çift tıklama ve scrollunda tıklamama sorunu var. Ürünün fişi kutusu her şeyi duruyor fakat şu an kaldığım yerde MediaMarkt mağazası bulunmuyor. Ürünün değişimi olur mu yoksa tamiri vs. mi olur? İşlemi nasıl yapmam gerekiyor?
Değişim talep et. Ürününü tamir ettirme. 6 ay içerisinde olduğu için satıcı kusurlu olarak geçiyor.

Değişim talep et. Ürününü tamir ettirme. 6 ay içerisinde olduğu için satıcı kusurlu olarak geçiyor.
Teşekkür ederim cevaplarınız için Despac ile iletişime geçeceğim.

Tamir edilecek durumdaysa tamir edilir, edilmezse değişim yaparlar direkt.

Şuraya bi' bakabilir misiniz?
Ürünü satın aldığım firmaya teslim ederek servise gönderilmesini talep etmemi söylediler, bunun için şehir mi değiştirmem mi gerekecek benim?

Son düzenleme:
@Captain Frenchkiss, yaşadığın yerde mağaza olmadığını belirtip direkt kendilerine göndermek istediğini söyledin mi?
Mail yoluyla iletişime geçtim, kargo kodunu gönderdiler.

Son durum: Ürünü öncelikle şehrimde MediaMarkt olmadığı için Despec SteelSeries servisine gönderdim. Ürünün incelenmesi sonucusunda arızalı olduğu ve muadilinin bulunmadığı için sadece ücret iadesi olabileceğini söylediler, bunun için de MediaMarkt'a gitmem gerektiği söylendi. Arıza raporu ile ürünü iade etmek için MediaMarkt'a gittiğimde arıza raporu için onay istemek üzere servisle iletişime geçtiler. Verdikleri cevap: "Ürünü tekrar incelememiz için servise gönderin." Ürün tekrar servise gitti ve beklemeye devam ediyorum,

Ben mi fazla takıldım yoksa adamlar mı sorumsuzlukta zirve yapmışlar?🤠

Son düzenleme: