5 günlüğüne abimin yanında şehir dışında kalacağım ve daha evine internet bağlatmadı. Şöyle yağ gibi akan, uzun saatler sıkmayan oyun önerilerinizi bekliyorum. Türü fark etmez fakat Rogue-like olmazsa sevinirim.
İlk defa oynayacaksanız Wiki gibi yerlere ihtiyaç duymanız muhtemel. Eğer dediğim gibi ilk defa oynuyorsanız oyunu modlayarak giriş yapın. İlk attığım rehberdeki başlangıç seviyesi modlar Wiki ihtiyacınızı oyun içerisinden karşılayacaktır. Eğer ilk defa oynamıyorsanız da modlar oyun zevkinizi arttıracaktır.
Tekrardan Herkese selam!Bugün sizlere Mod önerilerinde bulunacağım. Hepsi birbirinden güzel, her seviye için farklı farklı modlar olacak. ancak şunu belirtmemde fayda var, Stardew Valley Modları ile az buçuk içli dışlıysanız önereceğim bazı modları duymamış olmanız imkansız. ancak modları önerirken biraz da kendi tarzımı katacağım
Burası çok önemli! Önceki konumda modları çalıştırmak için gereken programın kurulumunu göstermiştim. Şimdi de Modları direkt nasıl kurabileceğinizi göstereceğim. Ondan sonra mod önerilerine başlarız!...
Selamlar, Forumdaki Stardew Valley sevenlerin sayısında bir artış görünce hemen bir modlama rehberi patlatayım dedim. Ufak bir detay belirtmek istiyorum, modları kurmadan önce vanilla şekilde en azından bir kere bile olsa Halk evini tamamlayın. Şimdi rehberimize Başlayalım. Unutmadan, Eğer başka bir rehbere daha ihtiyacınız varsa çekinmeyin aşağıda belirtin!!!
1- Nexus Mods Hesap Kurulumu
Nexus Mods sitesi üzerinden hesabımızı açıyoruz, bazı modlar github gibi yerlerde çok daha erken güncelleniyor ancak "denetlenmiş" sürümü Nexus Mods'ta bulunuyor. Gerekli açıklamaları...
5 günlüğüne abimin yanında şehir dışında kalacağım ve daha evine internet bağlatmadı. Şöyle yağ gibi akan, uzun saatler sıkmayan oyun önerilerinizi bekliyorum. Türü fark etmez fakat Rogue-like olmazsa sevinirim.
Subnautica. Saatlerce okyanusta keşif yapabiliyorsunuz, hikayesi de var. Hikayeli sandbox gibi, isterseniz hikayeye hiç bakmadan keşfedin. Güzel oyundur.