Uzun soluklu dizi önerisi

Dedektif tarzında sanırım o yüzden listeye aldım, teşekkür ederim.

True Detective ile The Office dizilerinin kadrosu şahane bunları da aldım. Diğerleri After Life harici bilim kurgu olduğu için çok ilgimi çekmedi.

Ben önüme çıkanları yani popüler dizileri daha yeni yeni bitirdim. Mesela Better Call Saul'u daha bitireli 1 sene anca oldu ve diziyi ilk kez izledim, yakın zamanda doyamadım bir daha izlemiştim. Bu arada çok teşekkürler.

@BurakBirinci

Teen Wolf falan pek ilgini çekmemiş olabilir, ama Fringe dizisine biraz bakınmanı öneririm.

2 ay önce bitirdim, benzer bir dizi arıyorum ama yok. Alıştırdı kendine. Paralel evren ve zaman yolculuğu gibi konular işleniyor.

Tabii bu dizinin ana konusu. Dizide ana konu işlenirken farklı olaylar yani farklı konular da işleniyor, bölümlük olarak. Her bölüm farklı bir olay ana konunun yanında. Gizli FBI olayları falan.

Teen Wolf biraz lise ve gençlik dizisi olduğu için herkese hitap etmiyor. Onda da metafizik değişik olaylar oluyor.

Uzun değil ama iki gece götürebilecek gerilim/korku mini dizisi önerebilirim: The Haunting of Hill House

Uzun olarakta hâlâ izlemediysen en popülerler: Sherlock, Game of Thrones, Dexter, Black Mirror, The Walking Dead, The Sopranos, Succession, Alice in Borderland, The Blacklist, The Boys, Dark, Peaky Blinders, Vikings, Ozark... Yani bilindik/popüler diziler böyle uzar gider. Ne tarz istediğinizle alakalı spesifik örnekler verirseniz daha iyi olur. Yoksa popüler diziler çok. Netflix ana sayfasında çıkıyor zaten. Ama bu son yazdıklarından illa birini öner dersen ve tür fark etmez diyorsan Sherlock veya Dark kesin izle derim.

+ Olarak anime de izlerim diyorsan ona göre de önerelim.

İzlemiştim ama çok eskiden. Bir daha izleyeceğim, teşekkürler.

Teen Wolf, zamanında çok popülerdi ve o aralar diziyi izleyip bir denemiştim ama beni hiç sarmadı. Söylediğiniz diziye sizin için tabii ki bakacağım.

Allahım yine burada bu adam. Çıldıracağım(!)

Ha bu arada Kurtlar Vadisi öneririm baya uzun soluklu.

Hocam, dizi çakırsız olmuyor ya.

Spesifik olarak bir şey aramıyorum, bilim kurgu ve anime harici popüler dizilere açığım. Harici dediklerime güzelse yine istisna tanıyorum. Sherlock dizisini/filmini, The Blacklist(Favorilerimdendir zaten ve 4-5 kere izledim), The Boys, Vikings, The Sopranos izledim. TWD'yi ve Game of Thrones'i yarıda bırakmıştım, unutmuştum bunları izlemeye devam ederim. Teşekkürler.

TWD'yi ve Game of Thrones'i yarıda bırakmıştım, unutmuştum bunları izlemeye devam ederim. Teşekkürler.
Hocam bu arada TWD'yi bitirip severseniz The Ones Who Live, Dead City ve Daryl Dixon gibi spin-off'ları da var onları da izleyebilirsiniz. Uzun soluklu bir dizi arıyorsanız TWD tam size göre.

Birbirinden bağımsız bölümleri olsun diyorsaniz:

Hocam bu arada TWD'yi bitirip severseniz The Ones Who Live, Dead City ve Daryl Dixon gibi spin-off'ları da var onları da izleyebilirsiniz. Uzun soluklu bir dizi arıyorsanız TWD tam size göre.

TWD zaten çok güzel bir dizi hocam yani biliyorum, yarıda kalma sebebi sevdiğim karakterlerin ölmesinden korkuyorum. Kendi kendimi boş yere kuruntuya, derde sokuyorum yoksa dediğiniz gibi gerçekten güzel. Bu söylediğiniz isimlere TWD bittiği zaman bakacağım, çok teşekkürler.

Jesse için kesinlikle Black Mirror dizisini en üst sıralardan listeye aldım, Better Call Saul ve Breaking Bad dizilerinde oynayan tüm oyuncuların dizisine açığım.

Diğer dizi enteresan duruyor, ona bir şans vereceğim. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…