V-Sol V2802RH çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berrenger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 302

berrenger

Çalışkan
Herkese selam.

TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Servis sağlayıcımın verdiği ONT cihazı 1Gbit ve 940 Mbit hız sınırı var. V2802rh ONT cihazında 2.5 Gbit çıkışı olduğundan dolayı GigaFiber'in sınırlarını zorlamak için bu cihazı aldım. YouTube üzerinde birkaç rehber buldum ve uyguladım. V-Solun MAC adresini, seri nosunu, versiyon/model vs ne gerekiyorsa değiştirdim. V-sol'e fiber girişini bağlayınca bağlanmaya çalışıyor ve reset atıyor. V-sol yazılımı güncel, hatta Custom ROM da attım sonuç aynı. Kullanan varsa ayarlarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı firmware versiyonlarında dediğiniz sorun mevcut. Sorunun çözümü için stock 1.1.7 veya custom 1.9.X firmwarelardan birini yüklemeniz gerekmekte.
Sonrasında sorununuz çözülecektir.

Bazı firmware versiyonlarında dediğiniz sorun mevcut. Sorunun çözümü için stock 1.1.7 veya custom 1.9.X firmwarelardan birini yüklemeniz gerekmekte.
Sonrasında sorununuz çözülecektir.
Merhaba. 1.1.8 firmware ile geliyor cihaz. Hem 1.1.8 ile hem de 1.A.3 ile denedim aynı sorun devam etti. Tripleoxygen sitesindeki en son cw buydu. 1.9.x lerden daha güncel. Siz hangi sürümü öneriyorsunuz?

Merhaba. 1.1.8 firmware ile geliyor cihaz. Hem 1.1.8 ile hem de 1.A.3 ile denedim aynı sorun devam etti. Tripleoxygen sitesindeki en son cw buydu. 1.9.x lerden daha güncel. Siz hangi sürümü öneriyorsunuz?
Bahsettiğim sürümleri veya altındaki sürümleri kullanabilirsiniz, önerdiğim bir sürüm yok. Güncel sürümleri kullanamazsınız, bahsettiğiniz sorunu yaratır. Sorun yaratmayan en güncel firmwareı kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…