Sihir Adam
Becerikli
- Makaleler
- 1
Unlost'tan sonra Vadaa popüler oldu biliyorsunuz ki. Ben de eskiden bankanın verdiği Vadaa oyuncağı var, para eder mi 

Sağını solunu temizle koy dolaba, çocuğuna hediye alacak vardır illa.Unlost'tan sonra Vadaa popüler oldu biliyorsunuz ki. Ben de eskiden bankanın verdiği Vadaa oyuncağı var, para eder mi![]()
Kardeşim, Unlost öyle sevineli 6 yıl mı 7 yıl mı ne oldu. Bırak satmayı falan oyna oyuncağınla.Unlost'tan sonra Vadaa popüler oldu biliyorsunuz ki. Ben de eskiden bankanın verdiği Vadaa oyuncağı var, para eder mi![]()
Unlost'tan sonra Vadaa popüler oldu biliyorsunuz ki. Ben de eskiden bankanın verdiği Vadaa oyuncağı var, para eder mi![]()
Doğru hocam bende zaten krizi fırsata çevirebilir miyim diye bunu araştırıyorum.Çoluk çocuğun yeni modası oldu bu olay da. Aşırı irite edici.
Güzel kardeşim satıp elimden kurtulmak istediğim şeyi neden oynayayım 6-7 yıl olmuş demişsin o vada saçmalığından önceydi bu olay olalı 1 yıl olmadı daha. Akıl tutulması içeren cahilce yorumlar yapma rica ediyorum.Kardeşim, Unlost öyle sevineli 6 yıl mı 7 yıl mı ne oldu. Bırak satmayı falan oyna oyuncağınla.
Vadaa olayının daha yeni çıktığını ben de biliyorum zaten. Demek istediğim hiç uğraşma. Ben alan çıkmaz diye düşünüyorum.Güzel kardeşim satıp elimden kurtulmak istediğim şeyi neden oynayayım 6-7 yıl olmuş demişsin o vada saçmalığından önceydi bu olay olalı 1 yıl olmadı daha. Akıl tutulması içeren cahilce yorumlar yapma rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.