Katanalara ilgim oldukça fazla, yakın tarihte Japonya'da olacağım, orijinal gerçek bir samuray kılıcı olmasa da ona yakın güzel işçilikli 7-8 bin TL civarında bir şey almak istiyorum. Malum, orijinalleri Türkiye'de sıfır araba parası. Şu an halihazırda bir adet katanam var, geçen sene 2 bin küsure almıştım fakat işçiliği pek iyi değil ve gereğinden fazla ağır. Neyse ben bu katanayı ülkeye sokabilir miyim veya hava alanında X-Rayde bir şey derler mi? Büyük ihtimalle imkansız bir şey ama gene bir sormak istedim, teşekkürler, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katanalara ilgim oldukça fazla, yakın tarihte Japonya'da olacağım, orijinal gerçek bir samuray kılıcı olmasa da ona yakın güzel işçilikli 7-8 bin TL civarında bir şey almak istiyorum. Malum, orijinalleri Türkiye'de sıfır araba parası. Şu an halihazırda bir adet katanam var, geçen sene 2 bin küsure almıştım fakat işçiliği pek iyi değil ve gereğinden fazla ağır. Neyse ben bu katanayı ülkeye sokabilir miyim veya hava alanında X-rayde bir şey derler mi? Büyük ihtimalle imkansız bir şey ama gene bir sormak istedim, teşekkürler, iyi sosyaller.

Metal ise getiremezsin muhtemelen, fakat benim amcam avlanmayı seviyor, silahı teslim etmiş şarjörleri vermeyi unutmuş. Oradaki görevli de bavulun en altına sıkıştır zaten anlamazlar demiş. Öyle deneyebilirsin, yakalanırsan da bilmiyordum diyebilirsin.

Katanalara ilgim oldukça fazla, yakın tarihte Japonya'da olacağım, orijinal gerçek bir samuray kılıcı olmasa da ona yakın güzel işçilikli 7-8 bin TL civarında bir şey almak istiyorum. Malum, orijinalleri Türkiye'de sıfır valiz araba parası. Şu an halihazırda bir adet katanam var, geçen sene 2 bin küsure almıştım fakat işçiliği pek iyi değil ve gereğinden fazla ağır. Neyse ben bu katanayı ülkeye sokabilir miyim veya hava alanında X-Rayde bir şey derler mi? Büyük ihtimalle imkansız bir şey ama gene bir sormak istedim, teşekkürler, iyi Sosyaller.
T.C. yasalarına göre suç getirebileceğini sanmam