Valorant hareketli sahnede FPS 500'den 290'a düşüyor

220'ye kadar düşüyorsa normal değil.

BIOS sıkıntı olabilir mi ayarlarında filan? Sistem aldığımda böyle değil diye hatırlıyorum alalı 13 14 gün oldu.

220 saniyelik düşüş oluyor geri çıkıyor sistem aldığımda bu sorun yoktu sonradan oldu BIOS sıfırlamayı düşünüyorum.

Orta grafiklerde çözünürlük 1920x1080 grafik değiştirdim çözünürlüğü düşürdüm sonuç hala aynı. Bir anda 290 220 düştüğünüde gördüm

Sahneler buna yakınsa demek ki düşüyor. Değerler normal gibi görünüyor. Düşüşler zaten anlık düşüşlerdir. Genelinde 500 FPS üstünde oynuyorsunuz. Hard durumlarda 300 altına düşersin. Arkadaşın dediği gibi 7800X3D daha iyi olabilirdi. Ayrıca grafik ayarlarını yükseltip deneyinmin FPS büyük ihtimal artacaktır.

takılma ve drop olmuyorsa saniyelikse dert etmeyin derim.

Video izledim hemen hemen aynı FPS aliyorum aynı yerlerde FPS düşüyor bu video ekran kartı ve işlemci daha güçlü olduğu halde bu sorun var sistemsel değil oyunla ilgili o zaman.

Video izledim hemen hemen aynı FPS aliyorum aynı yerlerde FPS düşüyor bu video ekran kartı ve işlemci daha güçlü olduğu halde bu sorun var sistemsel değil oyunla ilgili o zaman.

Ben sizin ekran kartınızı 5070 Ti sanıyorum . Bence bir sorun yok hocam. Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin onlarda doğalsa endişeniz olmasın.

XMP/EXPO açık mı? Bunun açık-kapalı olması da FPS değerlerini çok etkiliyor.

Ekran kartınız nedir bu arada? Ayrıca sıcaklık değerlerinizi de kontrol eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…