Valorant hesabı BG3 için satılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crqdles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
  • Etiketler Etiketler
    bg3 valorant

crqdles

Yetkin
Yer
Transylvania
Güvenilir bir arkadaşıma BG3 karşılığında Valorant hesabımı satacağım, içindekiler:

Champions 23 Vandal
Yağmacı Vandal
Fatih Phantom
Seri Tetik Sheriff
Yağmacı Ghost + 3 bölümün Battle Pass'i + bazı setlerin sadece oyuncu kartları var.

Bu hesap kaça satılır merak ediyorum.

Valorant gibi leş, yorucu ve eğlendirdiğinden çok sinirlendiren bir oyundan kurtulmanı sağlayacaksa kesinlikle sat.

Valorant çöp, elden çıkarın hesabı. BG3 çok daha zamanınıza değecek bir oyun.

Güvenilir bir arkadaşıma BG3 karşılığında Valorant hesabımı satacağım, içindekiler:

Champions 23 Vandal
Yağmacı Vandal
Fatih Phantom
Seri Tetik Sheriff
Yağmacı Ghost + 3 bölümün Battle Pass'i + bazı setlerin sadece oyuncu kartları var.

Bu hesap kaça satılır merak ediyorum.
Oyun dünyasına hakaret bir oyundan en iyi oyunlardan birine geçiş yapacaksınız, fazlasıyla değer.

Valorant 2. el piyasası tahmin ettiğimden daha düşükmüş evet. Yine de eğer ileride valorant oynamaya tekrar başlayabileceğini düşünüyorsan hesabını sattığına pişman olabilirsin. Sonuçta rekabetçi ve sonu olmayan bir oyun, şu an oynamayı seviyorsan ve skin aldıysan ileride de tekrar başlamak istemen muhtemel bence.

Verilen cevapların konu sahibinin sorusunu tam cevapladığını da düşünmüyorum, ana soru bu fiyata satılır mı iken cevaplar "valorant çöp, baldurs gate oyna çok güzel oyun" şeklinde olmuş.
Valorantın çöp olduğunu düşünüyor olabilirsiniz çok normal fakat konu sahibi onu sormamış.

Geri
Yukarı Alt