KrypZ Çalışkan Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 1 Mayıs 2025 #1 Sabit ev internet sağlayıcım üzerinden Valorant oyununa girdiğimde arkadaşlar sekmesinde 'hizmet kullanılamıyor' hatası alıyorum. VPN ile oyuna girdiğimde bu hatayı almıyorum. Mobil veri üzerinden internete bağlandığımda bu hatayı almıyorum. Sabit ev internetimdeki bu hatayı nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-01 164825.webp 65,7 KB · Görüntüleme: 113
Sabit ev internet sağlayıcım üzerinden Valorant oyununa girdiğimde arkadaşlar sekmesinde 'hizmet kullanılamıyor' hatası alıyorum. VPN ile oyuna girdiğimde bu hatayı almıyorum. Mobil veri üzerinden internete bağlandığımda bu hatayı almıyorum. Sabit ev internetimdeki bu hatayı nasıl çözebilirim?
YES 18 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 270 Çözümler 30 Beğeniler 231 1 Mayıs 2025 #2 Eğer statik IP kullanmıyorsanız modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS KrypZ Çalışkan Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 1 Mayıs 2025 #3 YES dedi: Eğer statik IP kullanmıyorsanız modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef bunu defalarca tekrarladım hala aynı sorunu yaşıyorum Artı 0 Eksi
YES dedi: Eğer statik IP kullanmıyorsanız modem kapat aç yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef bunu defalarca tekrarladım hala aynı sorunu yaşıyorum