2aliens 7 Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 19 Dün 20:21 #1 Nvidia 3D ayarları ve oyun içi ayarlarınızı benimle paylaşmanız mümkün mü? Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS drop yaşıyorum. G-Sync öneriyor musunuz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitörde Adaptive-Sync'de açık. 2K oynuyorum ve 350 Hz monitörüm var. 500 Hz üstü FPS alıyorum.
Nvidia 3D ayarları ve oyun içi ayarlarınızı benimle paylaşmanız mümkün mü? Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS drop yaşıyorum. G-Sync öneriyor musunuz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitörde Adaptive-Sync'de açık. 2K oynuyorum ve 350 Hz monitörüm var. 500 Hz üstü FPS alıyorum.
helvaci 14 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 5 Dün 20:37 #2 2aliens dedi: NVIDIA 3D ayarları ve oyun içi ayarlarınızı benimle paylaşmanız mümkün mü? Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS düşmesi yaşıyorum. G-Sync öneriyor musunuz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitörde Adaptive Sync'de açık. 2K oynuyorum ve 350 Hz monitörüm var. 500 Hz üstü FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında G-Sync önermiyoruz kapat.
2aliens dedi: NVIDIA 3D ayarları ve oyun içi ayarlarınızı benimle paylaşmanız mümkün mü? Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS düşmesi yaşıyorum. G-Sync öneriyor musunuz? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Monitörde Adaptive Sync'de açık. 2K oynuyorum ve 350 Hz monitörüm var. 500 Hz üstü FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarında G-Sync önermiyoruz kapat.
KS KS 2aliens 7 Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 19 Dün 20:43 #3 helvaci dedi: FPS oyunlarında G-Sync önermiyoruz kapat. Genişletmek için tıkla... Başka bir öneri var mıdır? Sabit yenileme hızı yapacağım 3D ayarlardan Valorant'ı seçip. Düşük gecikme oranı modu açık mı, kapalı mı, Ultra mı?
helvaci dedi: FPS oyunlarında G-Sync önermiyoruz kapat. Genişletmek için tıkla... Başka bir öneri var mıdır? Sabit yenileme hızı yapacağım 3D ayarlardan Valorant'ı seçip. Düşük gecikme oranı modu açık mı, kapalı mı, Ultra mı?
helvaci 14 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 5 Dün 20:50 #4 2aliens dedi: Başka bir öneri var mıdır? Sabit yenileme hızı yapacağım 3D ayarlardan Valorant'ı seçip. Düşük gecikme oranı modu açık mı, kapalı mı, Ultra mı? Eki Görüntüle 270535 Eki Görüntüle 270536 Eki Görüntüle 270537 Genişletmek için tıkla... Kanka yapacağın ayarlar aman aman bir fps artışı sağlamayacak yani bunlarla uğraşmana gerek yok anladığım kadarıyla sistemin zaten iyi.
2aliens dedi: Başka bir öneri var mıdır? Sabit yenileme hızı yapacağım 3D ayarlardan Valorant'ı seçip. Düşük gecikme oranı modu açık mı, kapalı mı, Ultra mı? Eki Görüntüle 270535 Eki Görüntüle 270536 Eki Görüntüle 270537 Genişletmek için tıkla... Kanka yapacağın ayarlar aman aman bir fps artışı sağlamayacak yani bunlarla uğraşmana gerek yok anladığım kadarıyla sistemin zaten iyi.
Syntax 66 Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.965 Çözümler 13 Beğeniler 1.977 Dün 20:51 #5 Benim oyun içi ayarlarım bu şekilde. Nvidia ayarları hakkında bir fikrim yok.
KS KS 2aliens 7 Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 19 Dün 21:01 #6 Syntax dedi: Eki Görüntüle 270539 Benim oyun içi ayarlarım bu şekilde. Nvidia ayarları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. helvaci dedi: Kanka yapacağın ayarlar aman aman bir fps artışı sağlamayacak yani bunlarla uğraşmana gerek yok anladığım kadarıyla sistemin zaten iyi. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam.
Syntax dedi: Eki Görüntüle 270539 Benim oyun içi ayarlarım bu şekilde. Nvidia ayarları hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. helvaci dedi: Kanka yapacağın ayarlar aman aman bir fps artışı sağlamayacak yani bunlarla uğraşmana gerek yok anladığım kadarıyla sistemin zaten iyi. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam.
helvaci 14 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 44 Beğeniler 5 Dün 21:02 #7 2aliens dedi: Sağ ol hocam. Pekala hocam. Genişletmek için tıkla... Yani sistemin kapasitesi belli; 5-10 FPS fazla alacağım diye kendinizi yormayın.
2aliens dedi: Sağ ol hocam. Pekala hocam. Genişletmek için tıkla... Yani sistemin kapasitesi belli; 5-10 FPS fazla alacağım diye kendinizi yormayın.
KS KS 2aliens 7 Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 19 Dün 21:07 #8 helvaci dedi: Yani sistemin kapasitesi belli; 5-10 FPS fazla alacağım diye kendinizi yormayın. Genişletmek için tıkla... Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS drop yaşıyorum. Konu da belirttiğim sıkıntı var; FPS sorunum yok.
helvaci dedi: Yani sistemin kapasitesi belli; 5-10 FPS fazla alacağım diye kendinizi yormayın. Genişletmek için tıkla... Çünkü bitiriş animasyonlarında ve kullanılan karakter skillerinde garip bir titreme, FPS drop yaşıyorum. Konu da belirttiğim sıkıntı var; FPS sorunum yok.
L losamasia 1 Üyecik Katılım 30 Temmuz 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 6 Dün 21:35 #9 Oyun içindeki ayarlarım bu şekilde.
KS KS 2aliens 7 Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 19 Dün 21:54 #10 losamasia dedi: Oyun içindeki ayarlarım bu şekilde. Eki Görüntüle 270572 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
losamasia dedi: Oyun içindeki ayarlarım bu şekilde. Eki Görüntüle 270572 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.