Valorant Mobile'a ne oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 826
  • Etiketler Etiketler
    mobile valorant

792

Uzman
Pek haber takip eden bir insan değilim, eskiden Valorant Mobile'ın çıkacağı hakkında iddialar dolanıyordu ancak şu an bu tür iddialara pek rastlamıyorum. Bu oyuna tam olarak ne oldu?

Pek haber takip eden bir insan değilim, eskiden Valorant Mobile'ın çıkacağı hakkında iddialar dolanıyordu ancak şu an bu tür iddialara pek rastlamıyorum. Bu oyuna tam olarak ne oldu?

Şu aralar ses seda çıkmıyor. TapTap uygulamasından ön kayıt vardı. Şimdi TapTap'ten bakarsanız ne olduğunu anlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu aralar ses seda çıkmıyor. TapTap uygulamasından ön kayıt vardı. Şimdi TapTap'ten bakarsanız ne olduğunu anlayabilirsiniz.

Anlıyorum, şu an maalesef taptap uygulamasını veya sitesini kullanamıyorum anlatmaya çalıştığınız olayı özetleyerek anlatabilir misiniz?

Oyunun kendisi zaten çok kötü. Bir de mobili mi çıkıyor? Saçmalık.

Bir dönem bu şekilde söylenti vardı ancak dediğim gibi şu an ne durumda bilmiyorum.

Bu da başka postun konusu gelin bi bakış atalım.

Çıkarsa RDR 2 gibi 60 FPS alırım umarım.

En son zulanın mobili çıktığında batmıştı, benzer bir vaka ile karşılaşmak çok uzun sürmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…