Bence güzel olacak. Bir de kimlik gösterenleri ayrı bir Server'a koysalar güzel olur.
Örnek: Kimlik gösterip, 16 yaşından büyük olduğunu kanıtladıktan sonra başka bir server be sesli sohbet açılsa güzel olur.
Aynen CS, Fortnite, Pubg oynayanlar falan son derece saygılı ve kültürlü kitle bir Valorant oynayanlar toksik. Konseptini sevmiyor olabilirsin saygı duyarım. Ben de her heronun farklı yeteneği olmasını seviyorum. CS gibi tek düze sıradan değil.
Pek haber takip eden bir insan değilim, eskiden Valorant Mobile'ın çıkacağı hakkında iddialar dolanıyordu ancak şu an bu tür iddialara pek rastlamıyorum. Bu oyuna tam olarak ne oldu?
Geliştirilme aşamasında hala, Dünya geneli kapalı beta Ocak ayında, açık beta ise Nisan'da başlayacaktı GÜYA. Ama başlamadı, bu senenin sonlarına doğru ancak çıkartırlar bence.
Critical Ops gibi mobile göre yapılan oyunlar sarıyor. Ama telefondan çok tablet büyüklüğünde ekranlarda daha iyi oynanıyor. Özellikle 4 parmak tekniğini öğrendiğinde herkes bot gibi hissetiriyor.