Valorant NEON kaldırıldı mı?

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Son durum: Karakter düzenlenmesi yapılarak oyuna geri eklendi.

İnternette ve Instagram'da denk geldim. Elimde Windows olmadığı için de kontrol edemiyorum. Ciddi ciddi karakteri oyundan kaldırdılar mı?

Son düzenleme:
Şu Neon'un oyundan kalkması lazım zaten. Oyunu zehir ediyor. İğrenç bir karakter.

Şu Neon'un oyundan kalkması lazım zaten. Oyunu zehir ediyor. İğrenç bir karakter.
Takımında kör edici karakter varsa ve kullanmasını bilirsen karşı NEON zayıf kalır. Ben çoğu maçıma gelen NEON'lara karşı SKYE E'si kullanıyorum. Kaç tane ultili NEON kör edip vurmuşumdur bilmiyorum.

Karakteri komple kaldırmak saçma. Senin takımın da NEON alabilir.

Flash, Neon'a o kadar etki etmiyor. Karşıdaki Neon oynamayı bilmiyorsa o zaman olabilir.

Flash, Neon'a o kadar etki etmiyor. Karşıdaki Neon oynamayı bilmiyorsa o zaman olabilir.
NEON alanlar genelde rush atmayı çok seviyor ve E ile koştuklarında kör efektini fark etseler bile başka yöne bakmaya zamanlama yapamayabiliyorlar. En azından Gold elo öyle.

Ben SKYE oynarken karşıdaki NEON ultisi dolu ise bir E yeteneği her zaman saklıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…